Spreken is goud-   eReader eBook

Anselm Grün • eBook

€ 12,99

Direct downloaden

De laatste bestelling was 3 dagen geleden.

Spreken is goud is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Mensen praten veel, maar spreken ze nog echt met elkaar? Komen hun woorden wel recht uit het hart? Anselm Gru¨n staat stil bij de bijbelse en psychologische aspecten van communiceren met en luisteren naar elkaar. Gru¨n pleit voor een terugkeer naar het echte gesprek zowel privé als in werksituaties.

Reviews & recensies

De kracht van intermenselijke communicatie – door de bekende monnik!

Anselm Grün schreef met Spreken is goud een boek dat de lezer raakt. Het verhaal dat hij vertelt, daar sta je echt achter en dat gaat vanzelf. Het onderschrift – pleidooi voor een nieuwe gesprekscultuur – omvat het volgende: Grün pleit voor een terugkeer naar het echte, persoonlijke gesprek. Uiteraard in persoonlijke sferen, maar ook op het werk. Technologie verduistert soms het gesprek – denk aan email, whatsapp of Facebook – en de grootste vijand hierbij is gewenning. Wennen aan het spreken zonder te luisteren, en het praten zonder te spreken is een gevaar voor de intermenselijke communicatie. In een bondige boekje zet de Duitse monnik Grün een actuele zaak uiteen en doordat hij naar de psychologische facetten van de communicatie kijkt, komt het verhaal echt tot leven! Ook is er, natuurlijk, plaats voor de bijbel en God in Spreken is goud. Dit altijd op een spirituele, inspirerende wijze.

Bekijk alle reviews van Catherine Keyl 


Details:

Auteur(s)Anselm Grün
UitgeverijHave, Ten
Vertaler(s)Francis Hijszeler
ISBN9789025903589
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's123
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte489 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten