Somberman-   eReader eBook

Remco Campert • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

Somberman is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Somberman ziet met angst het voorjaar tegemoet. Somberman vindt gezelligheid het ergste van alles. Somberman heeft een normale, gezonde hekel aan zichzelf. In deze uitermate geestige stukjes beschrijft Remco Campert de gedachten en avonturen van een onverbeterlijke mopperaar, met slechts één enkel streven: ongelukkig zijn (hoewel de kans op geluk daarmee toch ook weer op de loer ligt). Remco Campert is de beoefenaar van de aarzelende column: speels, licht en op een excuserende manier grappig. Stefan Verwey maakte er negentien toepasselijke tekeningen bij.

Dit boek in de pers

Fijne korte stukjes van Remco Campert over Somberman, de sikkeneurige oermopperaar die alles met angst en beven tegemoetziet, een hekel heeft aan gezelligheid en aan zichzelf, en die bij ieder moment van geluk ongerust raakt, en opgelucht als alles dan toch weer tegenvalt.  
Trouw  

In Somberman op drift - columns uit de Volkskrant - maken we hernieuwd kennis met de verrukkelijke mopperkont die er alles aan gelegen is geluk buiten de deur te houden. Als je niet beter wist zou je zeggen: Campert overtreft zichzelf. Zo goed is het. (...) Grote klasse.  
Dagblad De Limburger  

Het levert 84 kleine pareltjes op waarin Somberman zich dapper, maar immer mopperend door het leven slaat. Want wat is er afgrijselijker in het leven dan gelukkig te zijn, je moet er toch niet aan denken. (...) Campert op zijn best, elk verhaaltje goed voor een glimlach.  
Noord Hollands Dagblad  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • romans over antihelden
  • vrolijke boeken

Details:

Auteur(s)Remco Campert
UitgeverijBezige Bij, De
ISBN9789023498841
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's178
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte4292 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten