Sneeuwwitje moet sterven-   eReader eBook

Nele Neuhaus • eBook eci.nl lezers

€ 7,99

Direct downloaden

Sneeuwwitje moet sterven is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Op een donkere ochtend in november vinden bouwvakkers op een verlaten vliegveld van de Amerikaanse luchtmacht in Eschborn bij Frankfurt een menselijk skelet. Even later stort een vrouw van een voetgangersbrug op een voorbijrijdende auto. Een getuige denkt gezien te hebben dat de vrouw werd geduwd. Het onderzoek voert Pia Kirchoff, assistente van hoofdcommissaris Oliver von Bodenstein, naar het verleden: vele jaren geleden verdwenen uit het kleine plaatsje Altenhain twee meisjes. De vermoedelijke dader, de twintigjarige Tobias Sartorius, keert na het uitzitten van zijn straf terug naar het dorp. Wanneer dan opnieuw een meisje verdwijnt, begint het verhaal van voren af aan.

Dit boek in de pers

Sneeuwitje moet sterven is een van de beste thrillers die ik de laatste tijd heb gelezen. Een aanrader! Die 5 sterren zijn dik verdiend!  
VROUWENTHRILLERS.NL  

Sneeuwwitje moet sterven is niet alleen een intrigerende titel, maar staat symbool voor een boek waarin de grens tussen goed en kwaad tot op de snijkant wordt aangescherpt. De verwijzing naar het sprookje van Sneeuwwitje is geniaal verweven in een plot die, in een tijdsbestek van nog geen twintig dagen, zijn weerga niet kent.  
HEBBAN.NL  

In Duitsland werden meer dan 400.000 exemplaren verkocht van Sneeuwwitje moet sterven. Dat is volstrekt te begrijpen, want Neuhaus schrijft vlot en weet meteen de spanning op te bouwen en vast te houden. Maar het sterkste punt van de thriller is de angst die het dorp regeert.  
De Standaard  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • detectives over moord
  • detectives

Details:

Auteur(s)Nele Neuhaus
ISBN9789021441399
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1458 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieBodenstein & Kirchoff
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten