Slimpie Dimpie Wonderkind-   eReader eBook

Erin Echo, Manon Sikkel • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

Slimpie Dimpie Wonderkind is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Darsie kan alles. Hij kan voetballen en vioolspelen, pannenkoeken bakken, heel hard achteruit rennen en op zijn handen lopen. Hij spreekt zeven talen (waaronder Russisch en Japans) en hij kent alle hoofdsteden van de wereld uit zijn hoofd. Eén ding kan hij niet, en dat is vrienden maken. Andere kinderen zijn jaloers op hem of vinden hem stom. Zelfs zijn ouders ergeren zich aan hem. Ze sturen hem daarom naar Kinderasiel De Gouden Bergen in Zwitserland. Daar ontmoet Darsie Bibi en Kees. Bibi woont al jaren in het kinderasiel en kijkt altijd boos. Kees kan niks. Maar er is één ding dat hij wel goed kan…

Dit boek in de pers

Darsie heeft de charme en de eigenzinnigheid van Roald Dahl's Mathilda. Maar met de warme hand van Manon Sikkel is Slimpie Dimpie Wonderkind een onweerstaanbaar boek van nu geworden.  
TUBANTIA  

Darsie heeft de charme en de eigenzinnigheid van Roald Dahl's Mathilda. Maar met de warme hand van Manon Sikkel is Slimpie Dimpie Wonderkind een onweerstaanbaar boek van nu geworden.  
DE TWENTSCHE COURANT TUBANTIA  

Details:

Auteur(s)Erin Echo, Manon Sikkel
UitgeverijLuitingh Sijthoff
ISBN9789024568925
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's772
LeeftijdsindicatieVanaf 7 jaar
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte10041 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten