Slaap-   eReader eBook

Lars Kepler • eBook eci.nl lezers

€ 9,99

Direct downloaden

Slaap is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Seriemoordenaar Jurek Walter slijt zijn dagen in een psychiatrische inrichting, waar hij al jaren in volledig isolement leeft. Maar als op een koude winteravond een van zijn laatste slachtoffers levend wordt gevonden, verandert de situatie volledig. Waar heeft deze doodgewaande jonge man de afgelopen dertien jaar doorgebracht? De onverwachte getuigenis van de man zorgt ervoor dat de zaak opnieuw geopend wordt. De tijd dringt, levens kunnen worden gered. Maar iemand moet het vertrouwen van de seriemoordenaar zien te winnen.

Joona Linna gaat in Slaap opnieuw de confrontatie aan met zijn oudste vijand, Jurek Walter. De man voor wie Linna alles wat hij liefhad moest achterlaten.

Dit boek in de pers

Een bloedstollend verhaal. Ik geloof niet dat ik de laatste tijd een thriller heb gelezen waarin ik zo werd voorgestuwd door de schrijver. Korte hoofdstukken, enorme vaart, hoogoplopende spanning. Je zou sneller willen lezen dan je kunt. Dat is een compliment. Slaap is een erg goede thriller.  
Het Parool  

Vierde thriller van het Zweedse schrijversechtpaar Kepler is een bloedstoller. Dreiging, psychoses, menselijke zwaktes - Kepler zit hier op een nog krachtiger flow dan in hun vorige drie thrillers (Hypnose, Contract en Getuige). De plot is ambitieus maar effectief, omdat elk aspect zorgvuldig uitgedacht en uitgewerkt is. Psychologie, suspense, personages, chronologie. Een pluim. Soms is het zo effectief eng dat zo'n thriller eigenlijk geen 'entertainment' meer mag heten  
Nu.nl  

Kepler is een meester in het oproepen van een beklemmende sfeer en het creëren van uiterst onaangename karakters. Voortreffelijke thriller.  
Dagblad Van Het Noorden  

Lars Kepler legt in Slaap vanaf het begin een forse spanningsknoop in je maag doe tot en met de laatste bladzijde blijft zitten. Dit Zweedse schrijversduo left de lat van zijn werk steeds hoger; Slaap is met stip het beste boek van Lars Kepler. Alles klopt: de gecompliceerde plot, de diepgang van de personages en het intrigerende einde.  
VN DETECTIVE & THRILLERGIDS  


Reviews & recensies

Plots zoals ze bedoeld zijn en de ultieme cliffhanger

In Slaap mag Joona Linna, vaste speurder van het Zweedse schrijversechtpaar Lars Kepler, voor de vierde keer opdraven. Het is alweer dertien jaar geleden dat Mikael en Felicia Kohler-Frost, zoon en dochter van de schrijver Reider Frost, zijn verdwenen. Frost heeft zes jaar na de verdwijning zijn kinderen dood laten verklaren. Zeven jaar later gelooft hij zijn oren niet als hem wordt verteld dat zijn zoon levend is teruggevonden. Commissaris Joona Linna, legt direct een verband met Jurek Walter, een seriemoordenaar die permanent in een isoleercel, onder constant toezicht, zit opgesloten. Een bevallige inspecteur van de veiligheidsdienst probeert te achterhalen of Walter meer over Felicia weet. Een onmetelijk groot risico. Walter is zéér intelligent! Plotwendingen, onverwachte gebeurtenissen, niet te bestrijden gevaren en enkele bijna ongeloofwaardige scènes, het maakt niet uit want het past naadloos in het geheel. Tot en met een echte cliffhanger aan het einde. Het vervolg mag niet lang op zich laten wachten.

Bekijk alle reviews van Sander Verheijen | Crimezone 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • detectives over Zweden
  • gruwelijke spanning uit Scandinavië

Details:

Auteur(s)Lars Kepler
UitgeverijCargo
ISBN9789023479352
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's585
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1660 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieJoona Linna
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten