Sinds het zwijgen begon-   eReader eBook

Jesse Ball • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

De laatste bestelling was 1 dag geleden.

Sinds het zwijgen begon is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

In vier maanden tijd verdwijnen acht mensen uit hun huis in hetzelfde Japanse dorp. De politie ontvangt een schriftelijke bekentenis, ondertekend door de 29-jarige Oda Sotatsu. Deze wordt uitgebreid verhoord en draait de gevangenis in. Tot zover de bekende ingrediënten van menig literaire thriller. Maar deze zijn slechts het uitgangspunt voor een roman waarin Jesse Ball, of de gelijknamige verteller die door het geval Sotatsu gefascineerd raakt, de grenzen van fictie tot het uiterste rekt. 'Sinds het zwijgen begon' heeft de vorm van een onderzoeksverslag, maar hoe meer ‘Ball’ boven tafel krijgt, des te groter wordt het raadsel. Heeft Sotatsu überhaupt de misdaad gepleegd? Waarom volhardt hij in zwijgen? Op een even vindingrijke als toegankelijke manier voert Jesse Ball ons mee in een volstrekt origineel, op zichzelf staand literair universum.

Dit boek in de pers

De vierde roman van deze Amerikaanse schrijver en durfal laat zich lezen als een onderzoeksverslag over een aantal verdwijningen in Japan, maar is vooral een postmodernistisch spel dat je diep een moeras in lokt  
NRC  

Hybride, raadselachtige roman over de schoonheid van het zwijgen grijpt je bij de kladden.  
Trouw  

Fascinerende en experimentele literaire mindfuck.  
Hebban.nl  

Een aanrader voor de fans van de ijzingwekkende tv-documentaire Making a murderer. […] Het boek is een aanklacht tegen de dwalingen in het rechtssysteem, en tegelijk een ode aan de standvastigheid van een man die ook als alles is ontrafeld, een raadsel blijft.  
VN THRILLER & DETECTIVE GIDS  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • romans over verdwijningszaken
  • onconventioneel werk

Details:

Auteur(s)Jesse Ball
UitgeverijAtlas Contact
Vertaler(s)Janneke van der Meulen
ISBN9789025445355
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's194
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte3442 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten