Selection 4 - De Prinses-   eReader eBook

Kiera Cass • eBook

€ 6,99

Direct downloaden

Selection 4 - De Prinses is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Na het enorme succes van De selectie, De elite en De one schreef bestsellerauteur Kiera Cass dit spannende vervolgverhaal. Twintig jaar geleden deed America Singer mee aan de Selectie en wist ze prins Maxons hart te veroveren. Nu is het de beurt aan prinses Eadlyn om haar eigen Selectie te houden. Eadlyn verwacht niet dat het voor haar even sprookjesachtig zal zijn als het liefdesverhaal van haar ouders. Maar als de strijd om haar hart losbarst, zou ze er wel eens achter kunnen komen dat haar eigen geluk niet zo ver weg is als ze altijd dacht.


Reviews & recensies

35 kandidaten, een nieuwe selectie is begonnen

Goed nieuws! Na haar bestsellers De selectie, De elite en De one komt Kiera Cass met het spannende vervolg De prinses. Wat heerlijk dat deze serie nog niet ten einde is! Dit verhaal speelt zich twintig jaar later af. Twintig jaar nadat America Singer deelneemster was aan de Selectie en ze het hart van prins Maxon veroverde. En nu is het de beurt aan hun dochter prinses Eadlyn om haar eigen Selectie te houden. Opnieuw schrijft Kiera Cass de sterren van de hemel en vloog ik werkelijk door het boek heen. En dan het zinderende slot van deze roman… Tja, als er een prijs bestond voor beste cliffhanger, dan zou Keira Cass die hier met met gemak verdienen. Ik kijk dus nu al weer uit naar het eerstvolgende deel van deze machtige Young Adult-serie!

Bekijk alle reviews van Maartje 


Details:

Auteur(s)Kiera Cass
UitgeverijVan Goor
Vertaler(s)Hanneke van Soest
ISBN9789000345199
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's246
LeeftijdsindicatieVanaf 15 jaar
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte527 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieSelection
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten