Selectie-trilogie - De selectie, De elite, De one-   eReader eBook

Kiera Cass • eBook eci.nl lezers

€ 19,99

Direct downloaden

De laatste bestelling was 6 dagen geleden.

Selectie-trilogie - De selectie, De elite, De one is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De drie delen van Kiera Cass’ internationale bestsellertrilogie Selection in één e-book!

De selectie
Voor 35 meisjes is de selectie dé kans op een beter leven. Deelname biedt de mogelijkheid om in het paleis te wonen en te wedijveren om het hart van prins Maxon, met alle bijbehorende glamour, avondjurken en juwelen. Maar voor America Singer is de selectie een nachtmerrie. Ze moet haar geheime liefde opgeven en haar thuis verlaten om een felle strijd aan te gaan voor een kroon die ze niet wil. Maar dan ontmoet ze prins Maxon en twijfelt ze aan alles.

De elite
De groep van 35 meisjes is geslonken tot de elite van zes. De strijd om Maxons hart wordt steeds meedogenlozer. Hoe dichter America bij de kroon komt, hoe meer ze worstelt om erachter te komen naar wie haar hart echt uitgaat: Aspen of Maxon. Terwijl zij verscheurd wordt tussen haar twee toekomsten, weet de rest van de elite precies wat ze wil. America’s kans om te kiezen dreigt door haar vingers te glippen.

De one
De selectie heeft het leven van 35 meisjes voorgoed veranderd. En nu is de tijd aangebroken dat er een winnaar wordt gekozen. America had nooit durven hopen dat ze kans maakte op de kroon of om het hart van prins Maxon te kunnen veroveren. Maar nu de competitie haar einde nadert en de bedreigingen buiten de paleismuren steeds gewelddadiger worden, realiseert America zich hoeveel ze te verliezen heeft en hoe hard ze moet vechten voor de toekomst die ze wil.

Details:

Auteur(s)Kiera Cass
UitgeverijVan Goor
Vertaler(s)Hanneke van Soest
ISBN9789000346110
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's664
LeeftijdsindicatieVanaf 15 jaar
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte2722 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieSelection trilogie
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten