Sabbaths theater-   eReader eBook

Philip Roth • eBook

€ 12,99

Direct downloaden

Sabbaths theater is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Sabbaths theater is een van de meest gedurfde romans in het oeuvre van Philip Roth: choquerend, meedogenloos en weergaloos grappig. Mickey Sabbath, een diabolische en scandaleuze poppenspeler, vereert ontucht als principe en is op vierenzestigjarige leeftijd nog even vijandig als altijd.

Hij heeft een heftige, erotische relatie met Drenka, de wellustige vrouw van een Joegoslavische hotelhouder. Sabbath raakt volledig uit zijn doen als zij plotseling aan kanker sterft. Beroofd van zijn Drenka wordt hij belegerd door de geesten van hen die hem het meest hebben liefgehad of gehaat, en hij begint een wanhopige zoektocht in zichzelf en naar zijn verleden.

Dit boek in de pers

Dit is zijn grappigste roman sinds de gelukkige dagen van Portnoys klacht. Roth heeft hier een van de belangrijkste figuren van de hedendaagse literatuur geschapen, die hij met herculische kracht bedwingt in een spectaculaire roman die weleens zijn beste zou kunnen zijn.  
Kirkus Reviews  

Dit is een boek dat evenzeer zal choqueren als verrukken, het hoogtepunt van een opmerkelijke literaire carrière.  
Publishers Weekly  

Details:

Auteur(s)Philip Roth
UitgeverijBezige Bij, De
ISBN9789023468974
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte994 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten