Roth-   eReader eBook

Claudia Roth Pierpont • eBook

€ 14,99

Direct downloaden

Roth is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Philip Roth behoeft nauwelijks introductie. Iedere literatuurliefhebber kent zijn boeken, zoals zijn debuut Vaarwel, Columbus, waarmee hij de National Book Award won, zijn Pulitzer Prize-winnende Amerikaanse pastorale en het latere werk zoals Alleman en Nemesis. Roth heeft een aantal van de grote meesterwerken van de Amerikaanse literatuur op zijn naam staan, maar toch was er nog altijd geen kritische beschouwing over hem en zijn werk verschenen.

Daar is nu verandering in gekomen. Claudia Roth Pierpont onderzoekt alle complexe lagen van Roths werk en de daaruit voortkomende controverses. Pierpont, die Roth persoonlijk kent, heeft haar gracieuze stijl en uitgebreide onderzoek verrijkt met anekdotes, over Roths familie, zijn inspiratie, zijn critici en zijn vriendschappen.

Dit boek in de pers

In een voorbeeldige, verhelderende en compacte biografie worden alle boeken van Philip Roth besproken en versmolten met diens leven. ... Na lezing wil je Roth graag (her)lezen.  
NRC  

Hoe hecht leven en werk van Philip Roth met elkaar zijn vervlochten, toont deze intrigerende biografie van de grote Amerikaanse romancier.  
De Volkskrant  

Door Claudia Roth Pierponts intelligente studie Roth, een schrijver en zijn boeken over leven en werk van Philip Roth, kreeg je spontaan zin het hele oeuvre van deze definitief gepensioneerde oude held te herlezen.  
Het Parool  

In meeslepend proza toont ze hoe hecht het persoonlijke leven en het werk van Roth met elkaar zijn verweven. Een must voor alle fans van het werk van de controversiele auteur. Maar ook zeker voor eenieder die niet vies is van het smeuige levensverhaal van een van de grootste schrijvers van de 20e en 21 e eeuw.  
JAN  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • biografieën
  • persoonlijke verhalen over schrijvers en dichters

Details:

Auteur(s)Claudia Roth Pierpont
UitgeverijDe Bezige Bij Amsterdam
Vertaler(s)Anne Jongeling
ISBN9789023484134
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's414
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1499 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten