Richting het kwaad-   eReader eBook

Viveca Sten • eBook

€ 11,99

Direct downloaden

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Het is winter op Sandhamn en een sneeuwstorm houdt de archipel in zijn greep. De avond voor kerst neemt een bange en opgejaagde vrouw de laatste boot naar het eiland. Op Tweede Kerstdag wordt op het strand voor het Seglarhotell een stoffelijk overschot aangetroffen en inspecteur Thomas Andreasson moet zijn kerstvakantie afbreken. Al snel is Thomas verwikkeld in een zaak met een bedreigde, bekende oorlogscorrespondente, xenofobe stromingen en een buitengewoon berekenende moordenaar. Terwijl hij naar de gemeenschappelijke noemer zoekt, vallen er nog meer doden. Tegelijkertijd worstelt zijn jeugdvriendin Nora Linde met haar eigen problemen wanneer haar beroepsmatige eer op het spel wordt gezet. Nora moet een beslissing nemen die haar leven voor altijd zal veranderen.

Dit boek in de pers

Buitengewoon vlot geschreven en een prettig gecompliceerd plot.  
De Telegraaf  

De auteur verdient een ereplaats in de galerij van haar Scandinavische collega's. Het wachten is op meer. Veel meer.  
CRIMEZONE.NL  


Reviews & recensies

Een feest om te lezen: spannend, sfeervol en zeer goed opgebouwd!

Wat heerlijk is het toch om de boeken van Viveca Sten te lezen! Door haar vlotte pen vlieg je door het boek heen. Maar vergis je niet, het verhaal is zeer goed opgebouwd. Inspecteur Thomas onderzoekt de moord op een journaliste Jeannette Thiels die zowel in veel oorlogsgebieden verslag heeft gedaan, opkomt voor onderdrukte vrouwen en onderzoek doet naar “Nieuw Zweden”, een populistische groepering die tegen vreemdelingen in de maatschappij is. Daarnaast was de journaliste met haar ex-man een bittere strijd over de voogdij aan het uitvechten. Genoeg verdachten dus. Viveca Sten loodst je met veel behendigheid door verschillende verhaallijnen. Ondanks dat er redelijk wat personen worden geïntroduceerd is dat nergens verwarrend of afleidend. De sfeervolle setting het zweedse eiland Sandhamm en de belangrijke rol van de persoonlijke levens van de hoofdpersonen, geven een gemoedelijke sfeer aan het boek. Richting het kwaad  is alweer het zesde deel van de Sandhamm-serie, maar ook zeer goed los leesbaar. Echte aanrader voor de liefhebbers van de boeken van Camilla Lackberg. Inmiddels is er ook een TV-serie van de boeken gemaakt.

Bekijk alle reviews van Marike 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • ijskoude thrillers
  • speurwerk voor haar

Details:

Auteur(s)Viveca Sten
Vertaler(s)Tine P.G. Jorissen-Wedzinga
ISBN9789021458434
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's397
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1240 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieSandhamn
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten