Ren, Alex Cross-   eReader eBook

James Patterson • eBook eci.nl lezers

€ 7,99

Direct downloaden

Ren, Alex Cross is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Psycholoog en detective Alex Cross wordt opgeroepen naar het lichaam van een jonge vrouw, dat aan een gebouw is opgehangen. Het slachtoffer heeft net een kind gebaard, maar de baby is spoorloos verdwenen. Nog voordat het onderzoek in volle gang is, wordt een tweede lichaam gevonden en snel daarna een derde. Washington D.C. raakt in de ban van de ongrijpbare seriemoordenaar en de druk van de media wordt steeds hoger.

Alex Cross is vastbesloten de moordzaken snel op te lossen en hij bijt zich er zo in vast dat hij niet doorheeft dat iemand hem op zijn zoektocht volgt. Een persoon die koste wat kost Alex Cross wil doden.

Dit boek in de pers

Never change a winning team! Het winnende ‘team’ is in dit geval het duo Patterson en Cross, en de auteur heeft geen reden om deze succesformule te veranderen. Waarom zou hij ook? Zolang in Washington en omstreken de misdaad aanwezig is, en zolang Alex Cross deze zal bestrijden, zullen de lezers aan hun trekken blijven komen. Ren, Alex Cross is wederom zeer vermakelijk leesvoer!  
Hebban.nl  

Patterson weet hoe hij onze diepste angsten moet bespelen. Zijn verbeeldingskracht kent geen grenzen.  
The New York Times  

James Patterson en Alex Cross: een ijzersterk duo.  
Leeuwarder Courant  

Details:

Auteur(s)James Patterson
UitgeverijCargo
ISBN9789023482505
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's363
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1140 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieAlex Cross
Karakter(s)Alex Cross
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten