Regen Kosmos Kamerplant-   eReader eBook

Anne Broeksma • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

Regen Kosmos Kamerplant is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De mens kan met zijn getob en gefilosofeer weinig anders doen dan zich verschansen in een wereld van industrie, steden en treinstations, maar ontsnappen aan de wetten van de natuur kan niemand. In deze gedichten is bijna altijd een milde dreiging aanwezig, als ondertoon van iets groters dan de dichter en haar gedachtewereld. 'regen kosmos kamerplant' is een even fabelachtige als ontnuchterende bundel, vol plichtsbesef tegenover de tijd, de ruimte en de elementen. Rebels en berustend, ridicuul en wijs, grappig en sinister. Licht verontrustende gedichten van een dichter die zich even goed thuis voelt op kosmische schaal als in het dna van het vogelbekdier.

Dit boek in de pers

Wie in de titel van zijn bundel een kamerplant aan de kosmos rijgt, heeft wel iets waar te maken. Anne Broeksma doet dat. (...) Dat ze daarbij beschikt over een breed emotioneel register, maakt haar poëzie bijzonder.  
Leeuwarder Courant  

Details:

Auteur(s)Anne Broeksma
UitgeverijAtlas-Contact
ISBN9789025443818
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's51
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte564 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten