Razende Storm-   eReader eBook

Markus Heitz • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

De laatste bestelling was 6 dagen geleden.

Razende Storm is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De Razende Storm is het vierde deel van Markus Heitz Dwergen-boeken dat is geschreven vanuit het perspectief van hun ergste vijand. De duistere, genadeloze alfen vertellen voor het eerst hun kant van het verhaal. Van de vijf boeken van Legenden van de Alfen werden in Europa bijna een miljoen exemplaren verkocht.

Aiphatòn, de zoon van de alfenkeizer, heeft het op zich genomen om de laatste overlevenden van zijn volk op te zoeken. Hij is vastbesloten ervoor te zorgen dat de alfen de vrede in het Veilige Land niet meer zullen verstoren.
Maar dan kruist hij het pad van een geheimzinnige tovenares wier clan beschikt over een unieke vorm van magie waar niets tegen bestand is. Als Aiphatòn er niet in slaagt de plannen van deze clan te dwarsbomen, betekent dat vrijwel zeker de ondergang van het verzwakte Veilige Land. En zo wordt een alf, de aartsvijand van het Veilige Land, de enige hoop van elf, mens en dwerg...

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Het einde van een van de beste fantasyreeksen ooit

Het laatste deel van de Legenden van de Alfen fungeert tevens als het laatste deel van Heitz' andere serie: 'De Dwergen'. Een spectaculaire ontknoping. Alles krijgt een conclusie: de oorlog tussen de Dwergen en de Alfen komt noodgedwongen tot een eind door de ontdekking van een gezamenlijke, laatste vijand. Aiphaton, de alfenprins is op zoek naar de laatste overlevenden van zijn volk, om zo het Veilige Land rustig te houden. Een nieuwe magiërclan ziet in het verzwakte Veilige Land echter een kans om een nieuwe oorlog te starten. 'De Razende Storm' is een waardig einde van een weergaloze serie. Veel fans zullen dit boek met pijn in hun hart lezen, want willen we wel echt dat dit verhaal ten einde komt?

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • fantasy over goed en kwaad
  • fantasy over de strijd om de macht

Details:

Auteur(s)Markus Heitz
UitgeverijLuitingh Sijthoff
Vertaler(s)Roelof Posthuma
ISBN9789024565214
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's452
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte2264 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieLegenden van de Alfen
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten