Portret van een vrouw-   eReader eBook

Jojo Moyes • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

De laatste bestelling was 1 dag geleden.

Portret van een vrouw is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Bestsellerauteur Jojo Moyes, bekend van ‘Voor jou’, ‘De laatste liefdesbrief’ en ‘Vier plus één’, heeft met ‘Portret van een vrouw’ opnieuw een meeslepende roman geschreven. Terwijl de Eerste Wereldoorlog Frankrijk verscheurt en haar grote liefde Édouard vecht aan het front, is Sophie de steun en toeverlaat van haar familie. Wanneer in 1916 de Duitsers hun intrek nemen in het familiehotel dat Sophie runt met haar zus, raakt de Kommandant gefascineerd door Sophie en door het schilderij dat Édouard van haar maakte vóór de oorlog. Maar de aandacht van een Kommandant zet Sophie’s leven en reputatie op het spel…

Bijna een eeuw later krijgt Liv een schilderij van haar man David, vlak voor zijn plotselinge dood. Het betekent alles voor haar, want dit portret van een jonge vrouw is een herinnering aan hun gelukkige, korte samenzijn. Maar dan komt de donkere en door passie verscheurde geschiedenis van het schilderij aan het licht, en opeens dreigt Liv opnieuw alles kwijt te raken…

Dit boek in de pers

Moyes schrijft verhalen, met personages die zó van de pagina af kunnen stappen. Ze geeft een nieuwe invulling aan het thema dat de liefde ons boven het alledaagse uit kan tillen.  
USA TODAY  

Moyes is de koningin van dit genre. Een meesterstuk waar iedereen die Voor jou gelezen heeft voor zal vallen.  
ELLE  

Dit verhaal is fantastisch goed geschreven en ontzettend boeiend met levensechte personages in een briljant plot. Blijft in je gedachten nog lang nadat je de laatste pagina hebt gelezen.  
DAILY MAIL  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • romans over de Eerste Wereldoorlog
  • meeslepende verhalen over de oorlog

Details:

Auteur(s)Jojo Moyes
UitgeverijDe Fontein Romans & Spanning
Vertaler(s)Anna Livestro
ISBN9789026137594
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's410
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1481 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten