Onderworpen-   eReader eBook

Tara Sue Me • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Tara Sue Me, Onderworpen
Abby King heeft een geheime fantasie...

Voor de liefhebbers van de Vijftig tinten grijs-trilogie is er nu een nieuwe, sexy sensatie: Onderworpen van Tara Sue Me.

Onderworpen vertelt het verhaal van de verlegen bibliothecaresse Abby King. Abby heeft een geheime fantasie en hunkert naar wat meer spanning en passie in haar leven.

Dan ontmoet ze Nathaniel West, de aantrekkelijke en succesvolle eigenaar van West Industries. Hij is een sexy en ervaren Dominant, op zoek naar een nieuwe onderdanige. Abby biedt zich aan Nathaniel aan, hopend dat hij tegemoet kan komen aan haar geheime fantasie.
Na een weekend met de Meester weet Abby dat ze naar meer verlangt en ze geeft zich volledig over aan Nathaniels spelregels. Maar ondanks het waanzinnige genot dat hij haar geeft, blijft Nathaniel zich kil en afstandelijk verschuilen achter zijn regels.

Naarmate Abby dieper verstrikt raakt in zijn wereld van seksuele macht en passie, vreest ze dat Nathaniëls hart onbereikbaar is, terwijl ze zelf haar hart volledig aan hem heeft verloren...

Tara Sue Me schreef haar eerste boek op haar twaalfde. Pas twintig jaar later pakte ze de pen weer op. Na enkele romans besloot ze wat gewaagder en sexyer te gaan schrijven en zo ontstond Onderworpen. Online verkocht ze meer dan acht miljoen boeken en inspireerde zij velen tot het nieuwe, erotische genre, waar ook de Vijftig tinten grijs (E.L. James) en Crossfire (Sylvia Day) trilogieën toe behoren.

Details:

Auteur(s)Tara Sue Me
UitgeverijLuitingh Sijthoff
Vertaler(s)Maren Mostert
ISBN9789021809717
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's220
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte324 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten