Nummers; roman uit het cabaretleven-   eReader eBook

Willy Corsari • eBook

€ 4,99

Direct downloaden

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Hanzi Gerhoff, een danseresje, en Kurt Hart, directeur en artistiek leider van het cabaret waarin zij optreedt. Zij, jong en aan het begin van haar carrière; hij, teleurgesteld en zich wapenend tegen elke vertedering met cynisme en hardheid.
Om deze ongelijke geliefden beweegt zich het wereldje van cabaret en revue; de oppervlakkige, berekenende, hardwerkende nummers , met niets dan de kleine vreugden, die somtijds succes en kameraadschap in het leven brengen. Wij kennen van cabaret en revue slechts de lichte, schitterende voorkant: de kleurige kostuums, het klatergoud en de lovertjes. Willy Corsari toont ons de verrassende keerzijde van deze bonte schijn en geeft ons in haar roman tevens een fijn en gevoelig getekende meisjesfiguur.

Details:

Auteur(s)Willy Corsari
UitgeverijLeopold
ISBN9789025863906
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's308
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1175 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten