Niets groter dan geluk-   eReader eBook

Tulku Lobsang • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

Niets groter dan geluk is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Oefeningen voor een liefdevol leven. Tulku Lobsang Rinpoche stelt ons de vraag wat het belangrijkst is in het leven. In onze huidige samenleving staat een comfortabel leven boven aan onze wensenlijst. Maar zelfs het meest comfortabele leven met veel geld en een overvloed aan spullen maakt de meeste mensen niet gelukkig. Ons ‘businessplan’ voor het leven klopt niet volgens Rinpoche. Tulku Lobsang Rinpoche toont ons in dit boekje dat er daadwerkelijk praktische stappen te nemen zijn om gelukkiger te worden. In duidelijke taal geeft hij drie manieren van oefenen waarmee je meer liefde kunt gaan ervaren. Meer liefde betekent meer geluk in je leven. En dát is wat het leven zin geeft, aldus Tulku Lobsang. Ontdek de krachtige wijsheid van deze jonge, boeddhistische meester en gebruik zijn kennis en oefeningen om jezelf een dieper begrip van liefde en geluk te geven.


‘Feitelijk is Lama Lobsang gewoon cool, hij is van deze tijd.’ ZENS - inspiratie voor bewuster leven


‘Lama Lobsang is niet iemand die krampachtig vasthoudt aan vorm, tradities of principes, maar pragmatisch is en zich op de essentie richt.’ - Happinez Magazine


Reviews & recensies

Zelden met zo weinig woorden zo veel inzichten gekregen!

Wat een openbaring dit boekje, ongelooflijk hoe iemand in een paar zinnen je duidelijk kan maken hoe fout je bezig bent met jezelf. Tulku Lobsang Rinpoche is een jonge boeddistische leraar, die je op een nuchtere, niet zweverige manier inzicht laat krijgen in je leven. Hij geeft overal ter wereld workshops en het lijkt me te gek om er een te volgen. Zelden met zo weinig woorden zo veel inzichten gekregen! Ons ego zit ons in de weg en Tulku toont ons met eenvoudige voorbeelden hoe we daardoor gehinderd worden en vooral hoe we daar vanaf komen.

Bekijk alle reviews van Catherine Keyl 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • boeken over het boeddhisme
  • non-fictie die lekker wegleest

Details:

Auteur(s)Tulku Lobsang
UitgeverijSpectrum
ISBN9789000344475
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's112
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte561 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten