Niek De Groot Kladt Erop Los-   eReader eBook

Lincoln Peirce • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

Niek De Groot Kladt Erop Los is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Dit e-book is NIET geschikt voor zwart-wit e-readers. In deel 4 van de serie Niek de Groot van de schrijver Lincoln Peirce gebeurt er eindelijk iets cools op school: Niek richt zijn eigen tekenclub op. Nu kan de wereld ontdekken hoe geniaal hij is. Maar dan lijkt de klad erin te komen. Leraren zeuren dat er meiden in Nieks club moeten. Maar waar vind je die? En hoe zorg je dat ze niet denken dat je ze LEUK vindt? Misverstand stapelt zich op misverstand... De grote tekenwedstrijd dient zich aan en Niek wil WINNEN. Is zijn club goed genoeg om het op te nemen tegen tekenclubs op andere scholen? Viert Niek zijn GROOTSTE ZEGE OOIT? Niek de Groot kladt er op los is een must voor de fans van de serie Het leven van een Loser door Jeff Kinney. Lincoln Peirce is schrijver en striptekenaar. Niek de Groot verscheen als strip in Amerika in meer dan tweehonderd dagbladen. Peirce was een grote inspiratiebron voor Jeff Kinney.

Dit boek in de pers

Perfect voor de fans van Het leven van een Loser!  
Kirkus Reviews  


Reviews & recensies

Creatief en stimulerend – van bekend striptekenaar Lincoln Pierce!

Niek de Groot kladt erop los is een kinderstrip van de striptekenaar Lincoln Pierce, bekend van zijn honderden bekende strips in Amerikaanse dagbladen. De prachtige plaatjes zijn aantrekkelijk getekend en worden zo ingekaderd dat ze de loop van het verhaal ondersteunen – soms door te onderbreken, soms als kanttekening. Deze kunstige, originele aanpak maakt van Niek de Groot kladt erop los een bijzondere jeugdboek, dat vanaf circa 9 jaar geschikt is, zelfs voor het kind dat eigenlijk niet zoveel van lezen houdt. Niek richt zijn eigen tekenclub op, maar de leraren op school vinden dat er ook meiden in de club moeten. Niek weet niet hoe hij hiermee om moet gaan, en er komt ook nog eens een grote tekenwedstrijd aan! Niek de Groot kladt erop los is een fris, excentriek en inspirerend kinderboek.

Bekijk alle reviews van Kim-Lian van der Meij 


Details:

Auteur(s)Lincoln Peirce
UitgeverijDe Fontein Jeugd
ISBN9789026136146
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's228
LeeftijdsindicatieVanaf 10 jaar
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte43936 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieNiek de Groot
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten