Minnares-   eReader eBook

James Patterson • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Ben is niet als andere mannen. Zijn hyperactieve brein heeft altijd prikkels nodig. Films, motorraces, wiskundige problemen en Diana Hotchkiss, een beeldschone vrouw voor wie Ben alles opzij wil zetten. Als Dianas lichaam voor haar appartement wordt gevonden, lijkt het erop dat ze zelfmoord heeft gepleegd. Maar Ben kan niet geloven dat de vrolijke en levenslustige Diana hiertoe in staat was en gaat op zoek naar antwoorden. Al snel ontdekt hij dat zijn droomvrouw er een dubbelleven op na hield als succesvolle en manipulatieve lobbyist in Washington DC. Met zijn zoektocht maakt Ben echter slapende honden wakker, en hij raakt ervan overtuigd dat iemand hem probeert tegen te houden bij de ontmaskering van Dianas ongeoorloofde zaken.

James Patterson is de succesvolste hedendaagse thrillerauteur ter wereld, met wereldwijd meer dan 75 miljoen verkochte boeken. Hij is de schrijver van de populaire thrillerreeksen Alex Cross en The Womens Murder Club. Patterson woont en werkt in Florida.

Dit boek in de pers

Een must voor elke Pattersonliefhebber en bent u dat nog niet, dan wordt u het bij deze!  
Zin  


Reviews & recensies

Razendspannend verhaal dat zich naadloos schikt in de actuele werkelijkheid

Een angstaanjagend, onontkoombaar gegeven staat centraal in deze spannende nieuwe Patterson: Diana leidt een levensgevaarlijk dubbelleven en sterft na een val van haar balkon. Wat is er gebeurd? Diana was de droomvrouw van Benjamin Casper, de journalist die niet anders kan dan alles op alles te zetten om erachter te komen wat de werkelijke aanleiding is voor Diana’s dood. Want zo’n jonge, levenslustige vrouw zou geen zelfmoord plegen… of toch? Het wordt erg spannend wanneer Casper ontdekt dat Diana connecties onderhield in het Witte Huis. Patterson heeft met ‘Minnares’ een razendspannend verhaal neergezet dat zich naadloos schikt in de actuele werkelijkheid. Persoonlijk houd ik daar erg van, het maakt het allemaal des te realistischer! Voor alle fans en nog-niet-fans van Patterson: een echte aanrader!

Bekijk alle reviews van Marike 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • thrillers over Washington DC
  • dubbellevens

Details:

Auteur(s)James Patterson
UitgeverijCargo
ISBN9789023486343
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's400
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1132 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten