Mijn vaders dromen-   eReader eBook

Evald Flisar • eBook

€ 11,99

Direct downloaden

Mijn vaders dromen is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De veertienjarige Adam is een eenzame jongen: hij heeft, behalve zijn doodgeboren broertje, niemand om mee te praten. Meer en meer gaat hij op in zijn levendige dagdromen – maar zijn het wel dromen, zoals zijn vader, een gerespecteerde dorpsdokter, hem blijft verzekeren?
De Sloveense bestsellerauteur Evald Flisar heeft met Mijn vaders dromen een confronterende roman geschreven over de wijze waarop kinderen boeten voor de zonden van hun ouders, over de weerbarstigheid van de menselijke geest en over hoe we tegelijkertijd goed en slecht, slachtoffer en dader zijn.

Dit boek in de pers

De grote meester Evald Flisar onderneemt onverschrokken verkenningstochten naar de bizarre manieren waarop de menselijke geest werkt. Mijn vaders dromen is psychologisch buitengewoon geraffineerd. Zeer de moeite waard!  
THE IRISH TIMES  

Mijn vaders dromen is de eerste roman van de productieve Sloveense schrijver Evald Flisar (1945) die in het Nederlands verschijnt. De kennismaking is dermate overtuigend dat je hoopt dat er meer van deze bijzondere schrijver vertaald gaat worden.  
De Volkskrant  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • romans over eenzaamheid
  • romans over vaders en zonen

Details:

Auteur(s)Evald Flisar
UitgeverijQuerido
Vertaler(s)Roel Schuyt
ISBN9789021401379
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's184
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte953 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten