Midzomernachthitte-   eReader eBook

Viveca Sten • eBook

€ 11,99

Direct downloaden

Midzomernachthitte is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Midzomernacht op Sandhamn. Feestende bezoekers nemen bezit van het eiland. Nora Linde viert voor het eerst midzomer met haar nieuwe liefde Jonas. Hun samenzijn wordt echter abrupt verstoord als Jonas' tienerdochter Wilma 's nachts niet thuiskomt. De volgende ochtend wordt het dode lichaam van een andere tiener op het strand gevonden. Rechercheur Thomas Andreasson, Nora's jeugdvriend, komt naar Sandhamn om de zaak te onderzoeken. Iedereen blijkt zijn eigen versie te hebben van wat er is gebeurd. Wie is het slachtoffer en wie de moordenaar in deze midzomernacht?

Dit boek in de pers

Buitengewoon vlot geschreven en een prettig gecompliceerd plot.  
De Telegraaf  

De auteur verdient een ereplaats in de galerij van haar Scandinavische collega's. Het wachten is op meer. Veel meer.  
CRIMEZONE.NL  

Een perfecte mix van vakantie-idylle, moordzaak en familietragedie.  
GRAZIA  


Reviews & recensies

Ik kan niet wachten tot er weer een nieuw boek komt van Viveca. Voor de liefhebbers van Camilla Läckberg!

Ex-advocate en inmiddels fulltime schrijfster Viveca Sten heeft zich met vijf succesvolle thrillers geplaatst in de toplijst van de grote Zweedse thrillerauteurs. Haar allernieuwste bestseller Midzomernachthitte speelt zich af op Sandhamn, de prachtige omgeving aan de Zweedse scherenkust, waar feestende bezoekers bezit nemen van het eiland. Nora Linde viert er samen met haar nieuwe liefde Jonas voor het eerst midzomer. De feestelijkheden op het eiland worden echter abrupt verstoord als op het strand het dode lichaam van een tiener wordt gevonden. Hoewel in Midzomernachthitte opnieuw Nora Linde en rechercheur Thomas Andreasson de hoofdrollen spelen, is het boek ook heel goed afzonderlijk te lezen. Nou ja... lezen? Dit boek heb ik eigenlijk vanaf het eerste hoofdstuk in één keer verslonden om er achter te komen wie nu de dader is, zó goed zit dit bloedstollende verhaal in elkaar. Sten geeft je voortdurend nieuwe aanwijzingen waardoor je steeds iemand anders verdenkt en je tot de conclusie komt dat in deze briljante thriller niets is wat het lijkt. Tot aan het einde toe blijft het boek dus verrassend! En nu kan ik gewoon níet wachten tot haar volgende boek uitkomt. Viveca Sten is een echte topper en haar nieuwste boek is mijn leestip voor alle liefhebbers van Camilla Läckberg!

Bekijk alle reviews van Marike 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • spanning uit Scandinavië
  • thrillers over moord

Details:

Auteur(s)Viveca Sten
Vertaler(s)Tine P.G. Jorissen-Wedzinga
ISBN9789021456928
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's393
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1134 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieSandhamn
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten