Mevrouw de president-   eReader eBook

Anne Holt • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Helen Bentley de eerste vrouwelijke president van Amerika, is op staatsbezoek in Oslo, waar ze de festiviteiten rondom de nationale feestdag zal bijwonen. Maar dan wordt een vreselijke ontdekking gedaan; de president is uit haar suite verdwenen, ze is ontvoerd.

Yngvar Stubø leidt het onderzoek naar de ontvoering en wordt daarbij terzijde gestaan door Warren Scifford van de FBI, geen onbekende voor Stubø s vrouw Inger Johanne.
De twee mannen komen een vijand op het spoor die machtiger is dan ze ooit konden vrezen: een man die zijn internationale netwerk van stromannen gebruikt om de grootste terroristische aanval op Amerika sinds 11 september 2001 te plannen.
Inger raakt persoonlijk bij het conflict betrokken als ze onverwacht in contact komt met de ontvoerde president. De vrouwen zullen moeten samenwerken om de geesten uit hun verleden te verslaan en zo hun eigen levens en die van het Amerikaanse volk te redden.

Dit boek in de pers

Holt schrijft zonder franje, in de beste Scandinavische traditie.  
De Standaard  

Een spannend en lekker leesbaar boek, dat nieuwsgierig maakt naar haar eerdere boeken!’ – Ook ‘Holt zet de hysterie van de FBI scherp tegenover de nuchtere laksheid van de Noorse politie.  
Elsevier  

De charme van deze thrillerroman ligt deels in de reikwijdte ervan, maar nog meer in de vermenging van mondiale politiek met huiselijke besognes.  
Opzij  

Details:

Auteur(s)Anne Holt
UitgeverijCargo
Vertaler(s)Carla Joustra, Kim Snoeijing
ISBN9789023442554
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's415
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte819 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten