Mario Ferraro's ijdele liefde-   eReader eBook

Johan Fabricius • eBook

€ 4,99

Direct downloaden

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Schöne coralli! Schöne coralli! roepen reeds van verre de Capreesche visschers, die bij den ingang van De Blauwe Grot op vreemdelingen azen. Rechtop staan ze in hun schommelende bootjes, met één gebruinden knuist n roeispaan omvattend, in de andere, opgeheven hand `n vochtig brok koraal, dat als n smakelijke, bloedroode zeevrucht lokkend glinstert in de zon.
Achter den oostelijken rotswand is uit de richting van de marina de visschershaven aan de naar Napels gekeerde zijde van het kleine eiland Capri de pas overgeschilderde jol van Mario Ferraro opgedoken; als passagiers heeft hij de drie vreemdelingen aan boord, die hem gisteren inHotel La Palma bestelden. Het zijn twee jongedames, ieder onder de beschutting van n parasol, waarvan de kleurengloei door het zonnevonkelende zeewater gulzig wordt ingezogen, - en n blonde, breedgeschouderde jongeman, die vroolijk en onbewogen om zich heen ziet; uit den zijzak van zijn grijs reispak komt het schelrood omslag van n Baedeker kijken.

Details:

Auteur(s)Johan Fabricius
UitgeverijLeopold
ISBN9789025863357
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's440
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1029 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten