Licht van mijn leven-   eReader eBook

Remco Campert • eBook

€ 14,99

Direct downloaden

Licht van mijn leven is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

In de vijfenzestig jaar dat Remco Campert publiceert heeft hij aan kracht en vitaliteit niets ingeboet, integendeel. In Licht van mijn leven weet de meester als altijd in weinig woorden vele werelden tegelijk op te roepen. De lithos zijn van Ysbrant, met wie Remco Campert al lange tijd bevriend is.

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Een mooie dichtbundel vol met gedichten van de elegante pen van Remco Campert

Campert is met rede een van de grote schrijvers en dichters van Nederland. Een van mijn favorieten, als ik eerlijk mag zijn. Niemand weet blijdschap en droevigheid, vrijheid en gevangenschap, licht en duister zo samen te brengen als Campert. Het onverzoenbare weet hij met zijn elegante pen zo te verwoorden dat het als een enkele stroom gedachten bij me binnenkomt. Ook in het tweedelige Licht van mijn leven (Gelegenheid en Gebeurtenissen) dicht Campert in woorden van puur gevoel, over de liefde, het leven en de vergankelijkheid van alles. Maar toch ook van het plezier dat verborgen zit in alles. Een mooie bundel die het mooiste van Campert uitstraalt. Dit is Remco Campert op zijn best.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Remco Campert
UitgeverijBezige Bij, De
ISBN9789023486152
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's34
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte3221 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten