Kuikens op de Dierderij-   eReader eBook

Lida Dykstra • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

Kuikens op de Dierderij is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

DIT IS EEN EPUB-3 BESTAND MET EEN FIXED LAYOUT, NIET IEDERE E-READER IS HIERVOOR GESCHIKT. CONTROLEER Vooraf OF UW E-READER GESCHIKT IS VIA DE FABRIKANT. AANBEVOLEN DOWNLOAD VIA WIFI IVM GROOTTE. Kuikens op de Dierderij is een heerlijk telboek op rijm, voor de liefhebbers van de versjes van Annie M.G. Schmidt. De tekst is van Lida Dijkstra en de illustraties zijn gemaakt door Alice Hoogstad, die in 2015 een Gouden Penseel kreeg voor Het Monsterboek. Hendrik Haan runt samen met de andere dieren de Dierderij. Op een dag heeft hij groot nieuws: hij wordt vader. Niet van tien, niet van twintig, maar van dertig kuikens! Maar hoe houd je al die kleine gele kuikens uit elkaar? En hoe voorkom je dat ze de Dierderij afbreken?

Reviews & recensies

Wat een geestig telboek!! Het op rijm geschreven komische verhaal en de bijzonder leuke illustraties gaan zeker in de smaak vallen bij je kids!

Hendrik Haan is papa geworden van niet tien, niet twintig, maar van maar liefst dertig kuikens!! "Kom jongens, het is feest. Ik ben mijn hele leven nog nooit zó trots geweest." Roept Hendrik Haan tegen alle dieren op de Dierderij. Pelle Paard, Vic Varken, Kees Kater en Kaatje Koe komen allemaal kijken. Wat zijn ze lief en schattig, maar vooral... wat zijn het er véél! Tel je mee? 1, 2, 3, 4, 5 ... Ja het zijn er echt 30!! Hoe houden we ze uit elkaar? En hoe houden we ze bij elkaar? Er worden 30 truitjes gebreid met stippels, streepjes, kabels en ruitjes. Alle dieren helpen mee. Ieder kuiken krijgt zijn eigen nummer op de trui. "Ja perfect, zo moet het lukken", Hendrik Haan. Op de Dierderij is een hoop te beleven. Op iedere pagina kun je tellen of alle 30 kuikens nog bij elkaar zijn. En dat is best een uitdaging, want soms zijn de kuikens wat ondeugend. Hartstikke leuk en interactief boek voor je kindje.

Bekijk alle reviews van Kim-Lian van der Meij 


Details:

Auteur(s)Lida Dykstra
UitgeverijLuitingh Sijthoff
ISBN9789024575435
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's32
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte12534 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten