Knotsknettergek-   eReader eBook

Tosca Menten • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

Knotsknettergek is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Twee succesboeken van Tosca Menten in één!
Operatie Zeer Ernstige Ramp gaat over een Ramp. Een Zeer Ernstige Ramp van het Aller Ernstigste Soort. Dus wees gewaarschuwd.
En in Tom Piekepol en de schat van Kartoni wordt Tom Piekepol wakker op zijn geluksdag. Even later zit hij in een bejaardenhuis met een meneer die denkt dat hij een garnaal is. Samen gaan ze op zoek naar een schat. In het bejaardenhuis!
Een knotsknettergekke bundel van de grappigste kinderboekenschrijver van Nederland.


Reviews & recensies

Een bundeling van twee fantastisch geschreven en vormgegeven verhalen

Deze bundeling van twee populaire verhalen van Tosca Menten – Operatie Zeer Ernstige Ramp en Tom Piekepol en de schat van Kartoni valt op door Menten’s bekende humoristische schrijfstijl en de schitterende illustraties van Elly Hees die het verhaal begeleiden. In het eerste verhaal leert de gekke, soms gemene en energieke Sam af om vervelend te zijn, met hulp van het leuke meisje Nora. In het tweede wordt Tom in een bejaardentehuis gedumpt door zijn verschrikkelijke ouders, waar hij met de slimme meneer Kartoni op zoek gaat naar een schat. De vertellingen zijn geschikt vanaf 9 jaar en krijgen door de schrijfstijl van Tosca Menten diepgang zonder hun simpliciteit en duidelijkheid te verliezen. Knotsknettergek is grappig, leerzaam en prachtig vormgegeven.

Bekijk alle reviews van Kim-Lian van der Meij 


Details:

Auteur(s)Tosca Menten
IllustratorElly Hees
UitgeverijVan Goor
ISBN9789000334612
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's462
LeeftijdsindicatieVanaf 7 jaar
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte14354 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten