Julius Zebra - 1 Rollebollen met de Romeinen-   eReader eBook

Gary Northfield • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

De laatste bestelling was 22 minuten geleden.

Julius Zebra - 1 Rollebollen met de Romeinen is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Julius Zebra – Rollebollen met de Romeinen van Gary Northfield, het eerste deel van de Julius Zebra-serie, is grappig, spannend en informatief, met zwart-wit illustraties en allerlei weetjes over het Romeinse Rijk. De jonge en eigenwijze zebra Julius wordt samen met zijn vriendje Cornelius, een wrattenzwijn, door soldaten ontvoerd en naar Rome gebracht. Daar moet hij al vechtend zijn hachje redden in de gevaarlijkste arena aller tijden: het Colosseum! Rollebollen met de Romeinen is voor jongens en meisjes vanaf zeven jaar. ‘Een hilarisch en superspannend avontuur. Je wilt niet meer stoppen met lezen.’ The Guardian ‘Julius Zebra is nu al mijn beste vriend.’ Esra, 7 jaar

Reviews & recensies

De humor valt gegarandeerd in de smaak. Een dolkomisch én spannend avontuur tegelijk!

Een heerlijk (voor)leesboek dat zich afspeelt in de Romeinse tijd, over Julius de Zebra. Geen gewone Zebra! Hij is nét even anders dan alle zebra's in zijn kudde. Zo houdt hij er bijvoorbeeld helemaal niet van om met de hele kudde naar het meer te lopen. Waar alle andere zebra's gulzig het water drinken uit het meer, is er geen haar op zijn hoofd die er aan denkt daar ook maar één likje van te nemen. Wie weet wat nijlpaarden, wrattenzwijnen en olifanten daar voor vieze, stinkende dingen in het water hebben laten vallen, BLEGH! En wie zebra's vergelijkt met paarden, krijgt ruzie met Julius. Een Zebra is GEEN paard met strepen! Paarden zijn dom en hebben belachelijk haar en een dik, stinkend achterwerk. Zebra's zijn bijster intelligent, de knapste dieren op aarde en hun derrière ruikt naar bloemetjes, volgens Julius. En zo heeft Julius wel meer hilarische opvattingen en opmerkingen over dieren, het leven en zichzelf. Ze zijn weliswaar niet altijd sterk onderbouwd, maar die Julius heeft wél humor. Die humor wordt ook nog eens geestig versterkt door hilarische zwart-wit illustraties. Gegarandeerd dat het in de smaak gaat vallen bij je kind. Als Julius op een dag ‘weg sneakt’ van de kudde omdat hij een drang heeft naar vrijheid, komt hij in een gevaarlijke situatie terecht. Gelukkig heeft hij het ‘altijd alles beter wetende wrattenzwijn’ bij zich. Weliswaar ongewenst, maar misschien toch ook wel fijn! Julius Zebra komt op onverwachte wijze na een lange reis terecht in de gevaarlijkste arena ter wereld: het Colosseum. En wat een hem daar te wachten staat is een dolkomisch én spannend avontuur tegelijk. Lezenderwijs leer je ook wat over de Romeinse tijd en de dierenwereld. Smullen maar!

Bekijk alle reviews van Kim-Lian van der Meij 


Details:

Auteur(s)Gary Northfield
UitgeverijLuitingh Sijthoff
Vertaler(s)Edward van de Vendel
ISBN9789024571727
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's92
LeeftijdsindicatieVanaf 7 jaar
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte9628 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieJulius Zebra
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten