Jippie! Een humeurig sprookje-   eReader eBook

Sanne Rooseboom • eBook

€ 8,99

Direct downloaden

De laatste bestelling was 9 uur geleden.

Jippie! Een humeurig sprookje is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Superchagrijnig prinsesje in misschien wel het grappigste boek van het jaar! 

Prinses Super is ontzettend humeurig. En dat terwijl ze in Jippie woont, een land waar iedereen altijd vrolijk is. De inwoners van Jippie maken de hele dag grapjes, zingen liedjes en huppelen rond. Super wordt er alleen maar humeuriger van! Nu moet ze op zoek naar een jongen om later als ze groot is mee te trouwen. Maar de jongens in Jippie zijn veel te vrolijk. Ze gaat daarom op avontuur in buurland Grom, waar ieder een juist verschrikkelijk chagrijnig is. Lukt het Super om iemand te vinden die af en toe humeurig is en af en toe vrolijk?


Reviews & recensies

Een origineel sprookje met een superleuk verhaal en grappige zwart-wit illustraties.

Een origineel sprookje over een niet standaard prinsesje, genaamd Super. Zij woont in Jippie, een land waar iedereen ontzettend vrolijk en blij is. Er wordt nooooooiiit eens een héél klein beetje gemopperd. Alles komt altijd goed. Dat klinkt heel fijn, maar prinses Super wordt daar heel chagrijnig van! Op een mooie vrolijke dag wordt prinses Super ten huwelijk gevraagd door prins Joris. Ook al zo'n overdreven vrolijke prins die nooit eens klaagt of boos is. Hij wil dolgraag met de prinses trouwen. Natuurlijk pas als ze groot zijn, want ze zijn nu pas 10 jaar. Maar dan is het alvast maar geregeld! Wel zo fijn! Maar prinses Super wil helemaal niet met prins Joris trouwen, hij is veel te vrolijk. Volgens de traditie van het land heb je, als je ten huwelijk gevraagd wordt, een maand om zelf een andere echtgenoot te vinden. Gelukkig is het morgen ridderdag. Een grote dag in Jippie. Dan komen er veertien jonge riddertjes in glanzende harnassen op veertien prachtige pony's hun kunsten vertonen. Prinses Super hoopt vurig dat ze daar haar toekomstige echtgenoot zal vinden. Maar ook dat lukt niet. Er zit maar één ding op... Ze gaat op avontuur naar Grom, het buurland. En de naam zegt het al... daar vind je geen blije mensen. Ze hoopt daar een humeurige prins te vinden. Zal het haar lukken? Weer eens iets anders!! Geen mierzoet sprookje, maar wél een superleuk verhaal en grappige zwart-wit illustraties.

Bekijk alle reviews van Kim-Lian van der Meij 


Details:

Auteur(s)Sanne Rooseboom
IllustratorAnnet Schaap
UitgeverijVan Holkema & Warendorf
ISBN9789000348374
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's79
LeeftijdsindicatieVanaf 7 jaar
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte9602 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten