Is het een tegenslag of juist een kans?-   eReader eBook

Robert Benninga • eBook

€ 14,99

Direct downloaden

Is het een tegenslag of juist een kans? is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Hoe ga je om met een tegenslag of een crisis? Dat is een vraag die van belang is voor iedereen op deze aarde, want er is geen mens die geen tegenslagen kent: ze vormen een belangrijk onderdeel van ons leven. Wat doe je dan met die problemen die op je afkomen? Laat je je erin meeslepen of zoek je naar een oplossing? Denk je: Dat moet mij weer overkomen? Of: Welke uitnodiging zit hierin om mijn leven naar een hoger plan te tillen? Kortom: denk je `weg van of `naartoe ? Met dit boek spoort Robert Benninga je aan te kiezen voor `naartoe . De weg die je in het leven gaat, is voor iedereen anders. Levenslessen zijn universeel en behoorlijk identiek. Daarom komen in dit boek naast Robert Benninga nog 29 andere experts en ervaringsdeskundigen aan het woord. Zij vertellen hoe zij zijn omgegaan met het brede scala van tegenslagen die in dit boek behandeld worden en wat dat voor hen heeft betekend. Hun verhalen dienen als inspiratiebron om je eigen weg te vinden door er op jouw manier mee aan de slag te gaan. Veel succes en wijsheid op de reis die je gaat maken!

Reviews & recensies

Hoe je tegenslagen omturnt in mogelijkheden

Tegenslagen vormen een reëel onderdeel van het leven, al zou je soms wensen van niet. Of het nu persoonlijk, op relationeel vlak of met je carrière te maken heeft: een tegenslag is naar, nooit fijn. Robert Benninga legt uit hoe je deze nare dingen in het leven juist om kan zetten in iets positiefs, in iets behulpzaams. Zwartdenken, het glas half leeg zien in plaats van half vol is heel menselijk. Dus deze methode voelt misschien in eerste instantie wat ver van je bed. Toch is het een kans, want je leert veel over het effect van aanpassen ! Fijn is ook dat Is het een tegenslag of juist een kans? veel ruimte biedt voor verhalen uit de praktijk. Je leert van de herkenbare gebeurtenissen die andere herkenbare mensen meemaakten. Deze ervaringsdeskundigen helpen je een eigen situatie aan de kaak stellen en door eigen context te vergelijken met die van de succesverhalen, leer je! Een heerlijk boek dat echt je leven kan veranderen. Tegenslagen zijn eeuwig en voor iedereen, dus het leren omgaan ermee verrijkt je leven!

Bekijk alle reviews van Catherine Keyl 


Details:

Auteur(s)Robert Benninga
UitgeverijKosmos Uitgevers
ISBN9789021555782
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's218
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte2054 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten