In vertrouwen-   eReader eBook

Karen Rose • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

In vertrouwen is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Wie kun je vertrouwen als het er écht op aankomt... Wanneer een busje verongelukt voor het huis van de jonge privédetective Paige Holden, haast ze zich naar buiten om hulp te bieden. Tot haar stomme verbazing is de inzittende een van haar pro bono cliënten. De vrouw heeft een schotwond en overlijdt uiteindelijk in Paiges armen. De stervende vrouw brengt nog wat cryptische woorden uit en met haar laatste krachten drukt ze Paige een met bloed besmeurde USB-stick in handen. Vijf jaar daarvoor heeft openbaar aanklager Grayson Smith een moordenaar achter de tralies weten te krijgen. Wanneer Paige de USB-stick samen met Grayson bekijkt, blijkt het materiaal te bevatten dat die eerdere veroordeling in twijfel trekt. Het leidt Grayson en Paige naar een wereld vol afpersing, duistere geheimen en een reeks onopgeloste moorden. Deze zaak kunnen ze alleen maar oplossen wanneer ze elkaar volledig kunnen vertrouwen. En dat is de vraag... 'Van de eerste spannende hoofdstukken tot het bloedstollende eind. De boeken van Karen Rose zijn ingenieus en onvergetelijk.' James Patterson 'Een echte pageturner. Al je haren staan recht over eind bij het lezen van deze topthriller.' Tess Gerritsen De thrillers van Karen Rose zijn wereldwijde bestsellers. Van haar verschenen in het Nederlands inmiddels Sterf voor mij, Schreeuw voor mij, Moord voor mij, De dood in haar ogen, De mond gesnoerd en Van mij alleen.

Dit boek in de pers

Goed uitgewerkte misdaad en de romance tussen de hoofdpersonen is overtuigend.  
The New York Times  

Van de eerste spannende hoofdstukken tot het bloedstollende eind. De boeken van Karen Rose zijn ingenieus en overgetelijk.  
JAMES PATTERSON  

Een echte pageturner. Al je haren staan recht over eind bij het lezen van deze topthriller.  
TESS GERRITSEN  


Reviews & recensies

Een thriller die doordendert als een TGV!

Een nieuwe moord leidt tot een heropening van een oude zaak, waarin iemand ten onrechte schuldig is verklaard. Het betreft een zaak die Grayson als openbaar aanklager behandeld heeft. Nu wil hij koste wat kost zijn fout goedmaken: de onderste steen moet boven, ongeacht de consequenties. De strijd, die Grayson samen met privédetective Paige voert, wordt op een realistische manier beschreven, zo ook het schuldgevoel dat bij Grayson een grote rol speelt. In Vertrouwen is een makkelijk leesbaar boek met oog voor detail en persoonlijke, menselijke betrekkingen. Een verhaal, grotendeels gebaseerd op het vinden van gerechtigheid en het opsporen en veroordelen van (mede)schuldigen. Corruptie binnen het politieapparaat, samenzwering, omkoping en afpersing worden aan de kaak gesteld. Paige en Crayson zijn natuurlijk idealistisch en wellicht af en toe naïef, maar ze doen wat ze denken dat hun plicht is, wat bewonderenswaardig is. Al met al een verhaal dat wellicht wat langzaam op gang komt, maar daarna als een TGV doordendert en je in de greep houdt, omdat je wilt weten: hoe loopt het af, wie zijn de schuldigen en wordt het bewijsmateriaal uiteindelijk gevonden? Hoewel er in het verhaal vaker gehint wordt naar de mogelijke schuldigen, is de ontknoping toch nog verrassend. Stel je hier maar op in: iedereen wordt uiteindelijk ontmaskerd, wat een bevredigend einde is van een zeer goed in elkaar gestoken verhaal en plot. Chapeau.

Bekijk alle reviews van Marike 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • detectives over schuld
  • vrouwelijke thrillers

Details:

Auteur(s)Karen Rose
UitgeverijDe Fontein Romans & Spanning
ISBN9789026133909
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's496
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte908 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten