In de schaduw van de maan-   eReader eBook

Elizabeth Haynes • eBook

€ 14,99

Direct downloaden

In de schaduw van de maan is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Op een vroege herfstochtend wordt het team van hoofdinspecteur Louisa Smith naar twee nieuwe zaken geroepen. Bij een boerderij in de buurt is het levenloze lichaam gevonden van een jonge vrouw, volledig onder het bloed. Een tweede vrouw lijkt zelfmoord te hebben gepleegd door met haar auto een ravijn in te rijden.

Terwijl het team de feiten ordent en bewijzen verzamelt, ontstaat er langzaam een beeld van wat er in die fatale nacht is gebeurd en hoe het lot deze twee vrouwen heeft samengebracht.

Dit boek in de pers

Elizabeth Haynes schrijft verontrustende psychologische thrillers met interessante invalshoeken en fascinerende personages.  
KARIN SLAUGHTER  

In de schaduw van de maan is door de opzet een heel bijzonder boek. Doordat ik als lezer werd meegenomen in het politieonderzoek met bijbehorende verslagen wilde ik alsmaar door blijven lezen. Echt een aanrader voor iedereen die een kijkje wil in de keuken van de politie en denkt zelf ook een moord op te kunnen lossen. In In de schaduw van de maan is daar alle ruimte voor gecreëerd!  
VROUWENTHRILLERS.NL  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • speurwerk voor haar
  • detectives over moord

Details:

Auteur(s)Elizabeth Haynes
UitgeverijCargo
Vertaler(s)Lilian Schreuder
ISBN9789023493143
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's316
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1011 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten