Ik zie alles-   eReader eBook

Chevy Stevens • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

Ik zie alles is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Sinds haar jeugd lijdt Nadine aan claustrofobie, en hoewel ze als psychiater alles af weet van dwangmatigheid, heeft ze haar eigen angsten nooit kunnen verklaren. Dan krijgt Nadine in het ziekenhuis een patiënte die een zelfmoordpoging ondernomen heeft, en uit de gesprekken die Nadine met haar voert blijkt dat ze een gedeeld verleden hebben. De vrouw probeerde met haar daad te ontkomen aan de greep van de charismatische cultleider van een sekte, waar Nadine in haar vroege jeugd ook enkele maanden heeft doorgebracht.

Wanneer de vrouw alsnog zelfmoord pleegt, voelt Nadine zich verantwoordelijk voor haar dood en doet ze verder onderzoek naar de sekte. Maar al snel wordt duidelijk dat de sekte ook interesse heeft in Nadine en haar dochter.

Dit boek in de pers

Chevy Stevens schetst overtuigend hoe een labiele moeder met haar twee kinderen bij zo’n quasi bevrijdende Amerikaanse hersenspoelgemeenschap terechtkomt. Haar hoofdpersoon is een interessante vakvrouw-op-leeftijd.  
Vrij Nederland  

Bloedspannende thriller!  
Margriet  

Stevens overtuigt met deze knappe thriller, waarin ze een scherp beeld schetst van een sekte en haar compleet geflipte leider.  
Leeuwarder Courant  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • thrillers over sektes
  • thrillers

Details:

Auteur(s)Chevy Stevens
UitgeverijCargo
ISBN9789023478751
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's346
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1302 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten