Houd me vast-   eReader eBook

Sue Johnson • eBook

€ 4,99

Direct downloaden

De laatste bestelling was 7 uur geleden.

Houd me vast is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Bestseller voor relatietherapeuten en stellen die aan hun relatie willen werken Succesvolle titel nu in midprice We zijn allemaal op zoek naar liefde, steun en verbondenheid, maar soms hebben we daar een beetje hulp bij nodig. Die hulp komt van dr. Sue Johnson, ontwikkelaar van Emotionally Focused Couple Therapy. In Houd me vast maakt Sue Johnson de lezer deelgenoot van haar baanbrekende en buitengewoon succesvolle programma voor het creëren van hechte en veilige relaties. Een boek dat populair is bij therapeuten en door de midprice ook toegankelijk wordt voor een nog breder publiek.

Dit boek in de pers

Geweldig!... Houd me vast combineert de beste onderzoeksresultaten met de praktische suggesties van een betrokken en meelevend klinisch psycholoog. Dit fantastische boek is een grote aanwinst voor paren die op zoek zijn naar betere communicatie en een diepere, meer bevredigende relatie. Bravo!  
DR. DANIEL J. SIEGEL  


Reviews & recensies

Voor de broodnodige inzicht in je eigen relatie. Nuttig voor iedereen!

Sue Johnson wordt ook wel de beste relatietherapeute van de wereld genoemd, dus dat voorspelt veel goeds! En inderdaad, Houd me vast is een heerlijk boek dat je echt inzicht in je relatie geeft. Johnson heeft het over haar speciale Emotionally Focused Therapy, dat over emotionele gedragspatronen gaat. Ik ben het ook helemaal met haar eens dat emotionele reacties de boventoon voeren in een relatie, en niet de rationele (zoals mijn vent altijd wil beweren...), dus ik ben alvast fan! Iedereen in een relatie (ook een fijne) heeft echter wel wat aan dit mooie boek omdat het je anders en ook helderder naar je eigen relatie doet kijken. Ik ga 'm aan een vriendin van mij geven, want haar relatie staat volgens mij op knappen... Misschien dat Sue nog iets kan redden!

Bekijk alle reviews van Catherine Keyl 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • boeken over relatietherapie
  • leerzame boeken in toegankelijke stijl

Details:

Auteur(s)Sue Johnson
UitgeverijKosmos Uitgevers
Vertaler(s)Dick Alkemande
ISBN9789021552903
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's236
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte683 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten