Hotel Bonbien-   eReader eBook

Enne Koens • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

Hotel Bonbien is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Siri is tien en woont in Frankrijk. Haar ouders runnen een hotel aan de N19 voor gasten die op doorreis zijn naar het zonnige zuiden. Siri vindt het de mooiste plek op aarde en wil er nooit meer weg. Maar wanneer haar ouders vaker ruzie krijgen, is Siri bang dat haar ouders gaan scheiden en het hotel moeten verkopen. Ze denkt dat alleen een wonder hen nog kan redden. Het komt goed, maar op een heel andere manier dan Siri had gedacht!

Enne Koens brengt in Hotel Bonbien de tienjarige Siri tot leven, die op grappige en scherpzinnige wijze commentaar geeft op haar prettig gestoorde familie en hun leven in een weghotel.

Dit boek in de pers

(...) Enne Koens vestigt zich definitief als interessante nieuwe stem.  
NRC Next  

Een toegankelijk, warmbloedig boek, dat doet denken aan het recente werk van Anna Woltz, met humor, een origineel avontuur en diepgang.  
Trouw  

Hotel Bonbien is een fijn subtiel verhaal met heerlijke dialogen, als je voorbij de helft bent, wil je het het liefst in een ruk uitlezen. Het slot heeft een prettige moraal.  
NCRV GIDS  

Details:

Auteur(s)Enne Koens
UitgeverijLuitingh Sijthoff
ISBN9789024569380
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's137
LeeftijdsindicatieVanaf 7 jaar
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1318 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten