Hex-   eReader eBook

Thomas Olde Heuvelt • eBook eci.nl lezers

€ 9,99

Direct downloaden

De laatste bestelling was 2 dagen geleden.

Hex is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

'Briljant en volstrekt origineel.' Stephen King

'HEX is griezelig, pakkend en origineel.' George R.R. Martin
Wie er wordt geboren is gedoemd er tot zijn dood te blijven. Wie er zich vestigt komt er nooit meer weg. Het ogenschijnlijk pittoreske dorpje Beek is in de greep van de Wylerheks, een vrouw uit de zeventiende eeuw met dichtgenaaide mond en ogen. Zwijgend loopt ze door de straten en dringt ze de huizen binnen, nachtenlang staat ze aan je bed. Iedereen weet dat haar ogen nooit mogen worden geopend.

Er wordt alles aan gedaan om haar aanwezigheid geheim te houden. Maar als een groep jongeren besluit viral te gaan met de heks, laat ze de moderne samenleving langzaam maar zeker afglijden naar middeleeuwse praktijken. En dan is de wraak van de Wylerheks nog niet eens begonnen...

Thomas Olde Heuvelt (1983) won de prestigieuze Amerikaanse Hugo Award voor het beste korte verhaal. Zijn roman HEX is inmiddels wereldwijd verschenen bij grote uitgeverijen in de VS, Groot-Brittannië en vele andere landen.
Bestsellers nu vanaf € 4,99

Dit boek in de pers

Een indrukwekkend en angstaanjagend boek.  
FINANCIAL TIMES  

Briljant en volstrekt origineel.  
STEPHEN KING  

Soms wordt het grensgebied tussen fantasy en misdaadroman zo overtuigend gespeeld, dat de scheidslijn tussen genres er niet meer toe doet.  
VN DETECTIVE & THRILLERGIDS  

Dit doet denken aan Spielberg. De heks is ongelofelijk en onvergetelijk.  
THE GUARDIAN  


Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

IJzersterke fantasy van Nederlandse bodem

Nederlandse fantasy zie je al niet vaak en als het dan ook nog eens goed is, kan je mij al helemaal oprapen. Hex! is echt goed, ja echt. Het speelt zich af in het Nederlandse dorpje Beek, waar de Wylerheks de boel terroriseert. Het dorpje probeert de heks intern te houden, maar dat blijkt in de 21e eeuw niet zo makkelijk te zijn. Het boek combineert fantasyelementen naadloos met hedendaagse technologie en dit vraagt om een dikke pluim voor Thomas Olde Heuvelt. Ik vond Hex echt eng en ben zelfs op een gegeven moment opgehouden met het 's nachts lezen. Overdag niet natuurlijk! Deze fantastische schrijver moet je in de gaten houden. De rechten van Hex zijn verkocht aan Warner Bros, dus snel lezen voor de film uitkomt! Het is natuurlijk altijd lekker om te zeggen dat je het boek al had gelezen voor de hype echt losbarste.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Thomas Olde Heuvelt
UitgeverijLuitingh-Sijthoff
ISBN9789024575312
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's357
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte852 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten