Het zevende kind-   eReader eBook

Erik Valeur • eBook eci.nl lezers

€ 9,99

Direct downloaden

Het zevende kind is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

In 1961 worden zeven kinderen geboren op kraamafdeling B van het Ringshospital. Alle zeven worden ze ter adoptie afgestaan en een dag later naar het Kongslund weeshuis gebracht. Binnen enkele maanden krijgen de kinderen nieuwe ouders en een nieuwe toekomst aangemeten. Hun herkomst lijkt volledig vergeten.

Maar wanneer aan de vooravond van het zestigjarige jubileum van het weeshuis een journalist en sommigen van de kinderen een anonieme brief ontvangen, blijkt dat een van hen een groot geheim met zich meedraagt. Een geheim dat terugvoert naar hun gezamenlijke tijd in de olifantjeskamer van het weeshuis en naar hun biologische ouders.

Dit boek in de pers

Een grootste roman. Episch en aangrijpend.  
NRC  

De verhaallijnen kruisen elkaar volgens een ingewikkeld patroon, maar de plot is ingenieus. Alle drama is functioneel.  
De Volkskrant  

Valeur slaat een grensverleggende brug in thrillerland. ‘Roman’ staat op de flap, maar als liefhebber van het genre heeft Valeur wel degelijk bewust spanning toegevoegd.  
Hebban.nl  

Het zal mij niets verbazen als deze spannende roman binnenkort wordt verfilmd. Het verhaal is om te smullen. Valeur heeft een ingenieus plot bedacht.  
Leeuwarder Courant  

In zijn kloeke debuutroman mixt de Deense journalist Erik Valeur ongewenste zwangerschappen, adoptie, politiek, filosofie, moord en doodslag tot een onweerstaanbare cocktail. Borgen voor gevorderden.  
KNACK FOCUS  

Na Borgen en The Killing weten we dat Denen meesters zijn in het opbouwen van spanning. Deze ongewone thriller begint met een half vergeten moord die weer actueel wordt.  
Esta  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • romans over adoptie
  • verhalen uit Scandinavië

Details:

Auteur(s)Erik Valeur
UitgeverijCargo
Vertaler(s)Angélique de Kroon
ISBN9789023474197
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's757
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte2893 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten