Het Oog Van De Wereld-   eReader eBook

Robert Jordan • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

De laatste bestelling was 5 dagen geleden.

Het Oog Van De Wereld is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Robert Jordan, Het Rad des Tijds 1 - Het Oog van de Wereld

Het Rad des Tijds is onbetwist de meest aansprekende fantasy-cyclus van de afgelopen decennia. In dit ambitieuze epos verhaalt Robert Jordan van een profetie die lang geleden is gedaan, van een eeuw die lang geleden is voorspeld, de eeuw die nu is wedergekomen op het Rad des Tijds. Alles wat was, wat is en wat zal zijn dreigt nu onder de Schaduw verloren te gaan. Want zo staat het geschreven...

1 Het Oog van de Wereld
In het ooit zo vredige dorpje Emondsveld breken roerige tijden aan. Grote gebeurtenissen in de buitenwereld, eerder slechts verre geruchten, werpen hun donkere schaduw over Emondsveld. En daar blijft het niet bij.
De komst van onbekende vreemdelingen brengt grote veranderingen met zich mee, veranderingen die niet zijn terug te draaien en die voorgoed het leven van alle betrokkenen zullen veranderen. Er moet iets gebeuren, zoveel is duidelijk.

Het gevolg is dat vijf jonge Emondsvelders van huis en haard vertrekken en zo het middelpunt worden van een vernietigende reeks gebeurtenissen die de wereld in heftige beroering zullen brengen.

`Verbeelding en vertelkunst evenaren inmiddels die van Tolkien.' Publishers Weekly

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Een epos spannender dan de grootste legendes

Het oog van de wereld is het eerste deel van de internationaal bekende serie Het rad des tijds. Intussen telt deze serie al zeven delen, waarvan er al miljoenen zijn verkocht. Drie jonge jongens moeten hun geboorteplaats ontvluchten omdat ze worden achtervolgd door een Myrddraal, een volger van de Schaduw. Onderweg ontmoeten ze veel vrienden, maar ook veel vijanden. Ze zijn continu op de vlucht, maar kunnen met de hulp van hun bondgenoten terugvechten. Het oog van de wereld zit goed in elkaar. Jordans wereld is duister en hard, maar ook prachtig. Het verhaal blijft spannend en meeslepend. Het is niet voor niets dat het oog van de wereld als fantasyklassieker wordt gezien!

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • fantasy over profetieën
  • fantasy over queestes

Details:

Auteur(s)Robert Jordan
IllustratorMathew C. Nielsen
UitgeverijLuitingh Fantasy
Vertaler(s)Johan-Martijn Flaton, Jo Thomas
ISBN9789024564460
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's795
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte2985 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieHet Rad des Tijds
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten