Het land 32-   eReader eBook

Daan Heerma van Voss • eBook

€ 14,99

Direct downloaden

Het land 32 is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

In Het land 32 zijn liefde, verbeelding en macht de inzet van een gevaarlijk spel. Hoofdpersonen zijn een man die Marlon Brando heet, de oude Vrijdag en het meisje Penny Lane. Penny komt in verschillende gestalten terug in herinneringen van Marlon, maar hij krijgt geen greep op wie zij is en welke rol zij in zijn leven speelt. Zijn welhaast dierlijke zoektocht naar antwoorden raakt aan de meest wezenlijke vragen over het behoud van het eigen lichaam, verlies van waardigheid, schuld en angst, en door alles heen altijd het verlangen naar geborgenheid en liefde.

Dit boek in de pers

In zijn vuistdikke vijfde roman laat Daan Heerma van Voss voor het eerst echt zien dat hij een van de meest veelbelovende en ambitieuze schrijvers van de jonge generatie is.  
NRC  

Duizelingwekkend epos. Dat is wat literatuur beoogt: verbazen en dwingen tot nadenken.  
De Telegraaf  

In het lijvige Het land 32 onderzoek Daan Heerma van Voss de zowel vernietigende als opbouwende kracht van verhalen.  
Algemeen Dagblad  

De sublieme schrijfstijl van de auteur doet je bladzijde na bladzijde versteld staan.  
Metro  

Een roman die onder de huid kruipt en die van grote rijpheid getuigt. Wrede en tedere passages wisselen elkaar af. Ongetwijfeld een onvergetelijke leeservaring.  
Gazet Van Antwerpen  

Heerma van Voss gold al langer als hét talent van zijn generatie, een titel die hem met enig ongemak vervult, maar waar hij met zijn nieuwe roman Het Land 32 wél naar opleeft. Een grimmige parabel is het, oudtestamentisch in opzet en omvang - een kloeke vijfhonderd pagina's telt Het Land - waarin Van Voss alle registers opentrekt en tegelijk nauwkeurig waakt over zijn vertelstof. Valse bescheidenheid is niet aan hem besteed, en met de magistrale roman Het Land 32 op tafel zou dat ook misplaatst zijn.  
Knack  

Geweldige roman. (...) Daan Heerma van Voss overtuigt als romancier: hij heeft die magische kracht in huis om een zaal van taal te bouwen waaruit het voor de lezer even moeilijk ontsnappen is als voor Stanley uit het potdicht zalencomplex.  
Humo  

Het land 32 is een prachtige roman van een ongrijpbare schoonheid. Júist die ongrijpbaarheid is het grootste pluspunt: Daan Heerma van Voss heeft de grillen van de herinneringen die hij beschrijft tot in perfectie doorgevoerd.  
Boekenkrant  

Het land 32 is een pleidooi voor de kracht van verhalen én een beklemmende zoektocht naar identiteit. (...) Buitengewoon intrigerend.  
HDC Media  

Een groots en volstrekt origineel verhaal verteld in zinnen om in te lijsten zo mooi.  
JAN  

Heerma van Voss is een scherpe taalkunstenaar. (...) Het land 32 is een wonderlijk verhaal over de zoektocht naar affectie, genegenheid en innige verbondenheid in een desolaat zalencomplex dat symbool staat voor het leven zelf. Een roman waarmee Daan Heerma van Voss opnieuw laat zien dat hij een buitengewoon goede schrijver is.  
Nederlands Dagblad  

Verveld van zijn huid als belofte is hij van nu af aan een schrijver die onbeschroomd aanspraak kan maken op een prominente plek binnen de Nederlandse letteren. Als je verbluft wil worden door een roman van nu, neem even vrijaf, hijs jezelf op de bank en verdwaal in het gangenstelsel dat '32' tot het uiterste drijft.  
CUTTINGEDGE  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • romans over identiteit
  • romans over gevangenschap

Details:

Auteur(s)Daan Heerma van Voss
UitgeverijBezige Bij, De
ISBN9789023485490
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's504
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte3514 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten