Het gezonde hartboek-   eReader eBook

Joel K Kahn • eBook

€ 14,99

Direct downloaden

Het gezonde hartboek is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Hart- en vaatziekten komen veel voor in de westerse wereld. Een hartinfarct, hartfalen of aderverkalking zijn voorbeelden van deze ziekten. In Het gezonde hartboek, hoe zorg je zo goed mogelijk voor je belangrijkste orgaan? van Joel K. Kahn legt deze gerenommeerde cardioloog uit hoe je hart- en vaatziekten kunt voorkomen. Want wie goed voor zijn belangrijkste orgaan zorgt, kan veel ellende voor zijn! Joel K. Kahn beschrijft in Het gezonde hartboek zijn holistische visie op (hart)gezondheid. Hij wijst reguliere behandelingen zoals deze door het ziekenhuis worden voorgeschreven niet af, maar vult ze juist aan met heldere en toepasbare adviezen op het gebied van emoties, ontspanning, voeding, leefomgeving, sport, beweging en supplementen. Een must-read voor iedereen die helaas al met hart- en vaatziekten in aanraking is gekomen, maar zeker ook voor mensen die het willen voorkomen!

Reviews & recensies

Alles wat je moet weten voor een gezond hart.

Eerlijk gezegd dacht ik dat ik het nu wel wist, hoe je met je hart moet omgaan. Maar ook in de geneeskunde zijn er steeds nieuwe ontwikkelingen. Gerenommeerd cardioloog Joel Kahn vertelt ons in 'Het gezonde hartboek' dat het hart niet alleen een pomp is, maar ook een miniatuur stel hersenen, compleet met zijn eigen neuronen, dat zijn eigen hormonen afscheidt en zelfs een elektrisch veld uitstraalt. Omdat zoveel mensen aan hartkwalen leiden, raadt hij je aan alle signalen serieus te nemen, vooral vermoeidheid. Maar zelfs haarverlies boven op je hoofd en een plotselinge diagonale diepe plooi in je oorlelletje kunnen worden gezien als vroege signalen van een hartkwaal. Laat ik nou zo’n plooi hebben. Maarre… hoe gaat mijn arts hierop reageren? Enfin, een leerzaam boek.

Bekijk alle reviews van Catherine Keyl 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • boeken over gezondheid
  • toegangkelijke boeken om iets te leren

Details:

Auteur(s)Joel K Kahn
UitgeverijAnkhhermes, Uitgeverij
Vertaler(s)Chandra Moonen
ISBN9789020212105
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's266
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte589 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten