Het geheim van de Witte Wolvin 2 - De strijd van de wolven-   eReader eBook

Henri Loevenbruck • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

Het geheim van de Witte Wolvin 2 - De strijd van de wolven is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

HEEL LANG GELEDEN... ... in een land hier ver vandaan, kwam de jonge Aléa onverwacht in het bezit van een geheimzinnige ring. Algauw ontdekte ze dat ze met de vondst van de ring erfgename was geworden van de eeuwenoude mysterieuze kracht van de machtige Samildanach, de Saîman. Maar ook anderen ontging het niet dat de ring was gevonden. Zoals de Krijgers van de Vlam, en de Herilim, de beulsknechten van de afvallige druïde Maolmòrdha. Gelukkig vond Aléa ook vrienden, de dwerg Mjolln bijvoorbeeld, en... de witte wolvin Imala. Met de hulp van haar nieuwe vrienden en de elfen heeft Aléa inmiddels de vrede tussen mens en wolf hersteld. Eindelijk is zij bereid om het pad van de profetie, dat met de ring verbonden is, te betreden. Beschermd door haar wolvenvrienden en begeleid door haar mensenvrienden gaat ze op zoek naar de oorsprong van haar erfenis. Aan die speurtocht komt abrupt een eind als Aléa door volgelingen van de machtige Raad van Druïden gevangen wordt genomen...

Dit boek in de pers

Henri Loevenbruck heeft een prachtig fantasy-epos geschreven. Meesterlijk, hoe hij erin slaagt de lezer zoveel plezier te verschaffen.  
LIRE  

Details:

Auteur(s)Henri Loevenbruck
UitgeverijLuitingh Sijthoff Fantasy
Vertaler(s)Marga Blankestijn
ISBN9789024546152
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's309
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1093 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieHet geheim van de witte wolvin
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten