Het Body Book-   eReader eBook

Cameron Diaz • eBook

€ 14,99

Direct downloaden

Het Body Book is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Let op! dit e-book is NIET geschikt voor zwart-wit E-readers. Cameron Diaz deelt in Het Body Book haar formule om gelukkiger, gezonder en sterker te worden. In deze positieve, onmisbare gids gegrond op wetenschappelijk onderzoek en geïnspireerd door haar persoonlijke ervaring lees je hoe. Gedurende haar carrière is Cameron Diaz een rolmodel voor miljoenen vrouwen geworden. In Het Body Book deelt ze wat ze heeft geleerd en nog steeds ontdekt over voeding, beweging, en de geest-lichaamsverbinding. Het Body Book biedt een uitgebreid overzicht van de werking van het menselijk lichaam en de menselijke geest. Het ontraadselt en ontmaskert de hypes rondom voeding en gaat in op de waarde van vitaminen en mineralen. Cameron verklaart ook de essentiële rol van goede beweging, het belang van spier- en botsterkte en legt uit waarom we elke dag een beetje moeten zweten. Het Body Book is niet bedoeld om doelen te bereiken in zeven dagen of dertig dagen of een jaar. Het biedt een holistische aanpak op lange termijn voor het maken van consistente keuzes en het bereiken van het uiteindelijke doel: een lang, krachtig, gelukkig en gezond leven.

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Het geheim om je goed in je vel te voelen: er is geen geheim!

Soms lijkt het alsof actrices toegang hebben tot een geheime bron, waaruit ze de eeuwige jeugd drinken. De geheime bron vinden, is soms verbazend simpel. In het bodyboek legt Cameron Diaz uit hoe zij het aanpakt. Gezonde voeding, evenwicht en matigheid, jezelf accepteren zoals je bent … Het lijkt niet echt vernieuwend. Toch verrast dit boek: Diaz weet echt hoe ze lezeressen (en ongetwijfeld ook lezers) kan motiveren en oppeppen. En ze is niet te beroerd om haar fouten en zwakke momenten toe te geven. Bij het lezen denk je heel vaak: "Zo simpel? Dat moet ik toch ook echt zelf kunnen". De topactrice blijkt dus nu ook een topcoach te zijn. En geef toe, als je er uit ziet als Cameron Diaz, dan ben je echt wel de beste reclame voor je eigen methode.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Cameron Diaz
IllustratorPatrick Morgan
UitgeverijKosmos Uitgevers
Vertaler(s)Toos IJdema, Ingrid Buthot-Girard
ISBN9789021557755
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's640
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte4100 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten