Hero-   eReader eBook

Rhonda Byrne • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

De laatste bestelling was 19 uur geleden.

Hero is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Met Hero laat bestsellerauteur Rhonda Byrne aan de hand van de levens van 12 zeer succesvolle mensen zien dat iedereen in het leven alles heeft meegekregen om je dromen waar te maken. Jij ook! Waar je ook staat in het leven en hoe je ook bent, het is nooit te laat om van je leven een succes te maken. Als je dat doet, zal je ontdekken wie je bent en waarom je hier bent! In dit boek komen succesvolle zakenmensen en sporters, mannen en vrouwen aan bod. Zij kregen het succes niet cadeau, maar wisten hun innerlijke talenten te gelde te maken door geloof in eigen kunnen en zonder vrees de wereld tegemoet te treden. Rhonda Byrne, die wereldberoemd werd met The Secret, vertelt ook haar eigen verhaal.

Reviews & recensies

Een nieuw staaltje wijsheid van de auteur van The Secret

Iedereen draagt de sleutel tot zijn eigen succes, zo spreekt de befaamde Ronda Byrne in Hero. We kennen haar allemaal van de megahit The Secret, waarin ze ons ervan overtuigde dat als je ongelukkig bent, je dat aan jezelf te wijten hebt. Positief denken zei ze! Het boek werd een enorm succes. In Hero legt zij stapsgewijs uit hoe je je eigen succes kunt loslaten op de wereld. Dit doet zij aan de hand van twaalf succesvolle mensen die hun levensverhaal vertellen. Stukje bij beetje ga je de verbanden zien en besef je dat jij dit ook kunt! Hero is een ervaring die je leven zal veranderen. Een heel toepasbaar en overzichtelijk boek, dat je aan het denken zet. Je hebt niet perse voorkennis nodig van de andere boeken. Byrne helpt je je talent op de wereld los te laten – het is wonderlijk! Leef nu je droom; het is niet te laat!

Bekijk alle reviews van Catherine Keyl 


Details:

Auteur(s)Rhonda Byrne
UitgeverijKosmos Uitgevers
ISBN9789021556536
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's135
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte14352 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieThe Secret
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten