Handschrift van de duivel-   eReader eBook

Donald Nolet • eBook eci.nl lezers

€ 12,99

Direct downloaden

Handschrift van de duivel is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Zina Welter, een briljante jonge wiskundige, heeft zich teruggetrokken uit de maatschappij. In haar afzondering is ze gefascineerd geraakt door het Voynich Manuscript, een eeuwenoud geïllustreerd werk, geschreven in een onbekende taal. Zina ontwikkelt een algoritme dat dit mysterie eindelijk moet ontcijferen. Op een bijeenkomst van Voynich-deskundigen ontvouwt ze haar plan. Vanaf dat moment wordt ze meegesleurd op een zoektocht dwars door Europa. Terwijl de ware betekenis van het manuscript steeds duidelijker wordt, stapelen de verontrustende gebeurtenissen zich op. Wie kan Zina nog vertrouwen?

Reviews & recensies

Het Nederlandse supertalent Donald Nolet neemt je mee in een razend spannende zoektocht door Wenen, Rome en Praag.

Donald Nolet won in 2014 met zijn thrillerdebuut Versleuteld meteen de Gouden Strop en de Schaduwprijs, de twee belangrijkste Nederlandse thrillerprijzen. En terecht, want Versleuteld is een zeer goed geschreven historische thriller waar Nolet duidelijk heel goed onderzoek voor had gedaan. De verwachtingen waren dus hooggespannen voor zijn nieuwe thriller Handschrift van de duivel. Ook dit keer heeft hij weer gekozen voor een historisch onderwerp. Zina Welter, wiskundige, doet onderzoek naar een eeuwenoud manuscript. Als snel wordt ze meegesleept op een zoektocht door Wenen, Rome en Praag. En als lezer zit je op het puntje van je stoel. Wie werken Zina tegen en wat staat er in het manuscript? De thriller is zeer goed opgebouwd, leest lekker vlot weg en heeft een zeer verrassend einde. Voor mij is Donald Nolet één van de beste Nederlandse thrillerauteurs!

Bekijk alle reviews van Marike 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • thrillers over manuscripten
  • mysterieuze zaken

Details:

Auteur(s)Donald Nolet
UitgeverijCargo
ISBN9789023494348
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's278
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1258 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten