Handboek voor overgevoelige kinderen-   eReader eBook

Norma Prikanowski • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

Handboek voor overgevoelige kinderen is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Overgevoelige en paranormale kinderen zijn niet gek, ziek of speciaal, maar voor veel volwassenen is het wel moeilijk om met deze kinderen om te gaan, zeker als zij zelf niet overgevoelig zijn. Wat gaat er in ze om? Wat zien en voelen ze? In dit 'Handboek voor overgevoelige kinderen' geeft Norma Prikanowski uitleg, achtergronden, tips, oefeningen en technieken en legt zij uit hoe kinderen gecoacht kunnen worden. Een gedegen, up-to-date handboek dat zowel ouders als professionals kan ondersteunen.

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Speciale aandacht en begeleiding voor hoogsensitieve kinderen

Hoe moet je met kinderen omgaan, als ze bepaalde eigenschappen hebben die je niet bij jezelf herkent? Overgevoelige en paranormale kinderen, ook wel hoogsensitieve kinderen genoemd, vergen een speciale aandacht en begeleiding om ze goed door het leven te loodsen, en goed met hun ‘talent’ te laten omgaan. Prikanowski beschrijft diverse technieken en achtergronden. Ze geeft ook tips om zowel de kinderen op een goede manier met hun hoogsensitiviteit om te laten gaan, als handreikingen voor ouders en opvoeders. Overigens zijn de technieken ook geschikt voor kinderen met ADHD, autisme en PDD-NOS. De oefeningen zijn gebaseerd op NLP-technieken, visualisaties, kinesiologie, braingym, mindfulness en massagetechnieken zoals voetreflexmassage en shiatsu. Ook geeft ze voedingsadviezen en bespreekt ze het gebruik van edelstenen en bloesemremedies. Het is kort en krachtig beschreven, leesbaar en toegankelijk.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Norma Prikanowski
UitgeverijAnkhhermes, Uitgeverij
ISBN9789020209976
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's143
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte816 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten