Godin, held-   eReader eBook

Gustaaf Peek • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

Godin, held is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Wat is liefde? Is het een werkelijkheid geworden droom of zelfbedrog? Het hart is onvoorspelbaar, de mens een tegenstrijdig wezen. Wat is intimiteit? Tessa en Marius zijn hun hele leven verliefd. Ze ontmoeten elkaar op school en kunnen elkaar daarna niet meer vergeten. Soms zijn ze samen, soms niet. Jarenlang leven ze van geheime ontmoetingen in hotelkamers. Een romance met vele namen: bevlieging, affaire, obsessie. Dit is hun onverhulde verhaal, verteld van einde tot begin. Van de laatste aanraking tot de eerste ontmoeting, van het laatste woord tot de eerste blik. Godin, held is een openhartige, aangrijpende roman over het mysterieuze en al te menselijke van de liefde.

Dit boek in de pers

Godin, held had met een paar seksscènes minder toegekund  
De Volkskrant  


Reviews & recensies

Een meesterlijk, zinnenprikkelend verhaal over de liefde. Boek Van De Maand ‘DWDD’

Wat is liefde? Wat is intimiteit? Schrijfster Tessa en krantencolumnist Marius zijn hun leven lang al verliefd op elkaar, maar hebben er niet voor gekozen samen te leven. Jarenlang leven ze van geheime ontmoetingen in hotelkamers. Dit is hun onverhulde verhaal, maar op een bijzonder manier verteld: van de laatste aanraking tot de eerste ontmoeting, van het laatste woord tot de eerste blik, van einde tot begin. En die “compositie”, schrijft boekenredacteur Arjen Fortuin “geeft het boek een grote elegantie. Door het verhaal achterwaarts te vertellen gaat Peek van het onvermijdelijke verval terug naar het begin van de liefde, waar je onwillekeurig de grootste verwachtingen van hebt.” Godin, held is een openhartige, aangrijpende roman over obsessie, verlangen, lust en extreme liefde. Gustaaf Peek over Godin, held: “Ik was op zoek naar vonken, op meerdere niveaus. Zodat de lezer echt het gevoel zou krijgen: deze mensen zijn enorm tot elkaar aangetrokken. Twee magneten die pas bestaan als ze bij elkaar zijn. Als ze elkaar aanraken en in elkaar opgaan”. De recensies voor Peeks vierde roman zijn unaniem lovend: “Een literaire Vijftig tinten grijs” - Boekenpanel De Wereld Draait Door. “Het boek is als een verfrommelde tekening die langzaam wordt uitgevouwen en gladgestreken (...) Schitterende scènes” - NRC Handelsblad. “Dit boek ís seks. Hartverscheurend.” ***** - Het Parool. Eerder schreef Gustaaf Peek Armin (2006), Dover (2008) en Ik was Amerika (2010), dat werd bekroond met de BNG Nieuwe Literatuurprijs en de F. Bordewijkprijs.

Bekijk alle reviews van Art Rooijakkers 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • romans over seks
  • erotische boeken

Details:

Auteur(s)Gustaaf Peek
UitgeverijQuerido
ISBN9789021456843
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's231
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1043 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten