Gezellige verhalen-   eReader eBook

Marente de Moor • eBook

€ 11,99

Direct downloaden

Gezellige verhalen is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Na haar romans waagt Marente de Moor zich nu aan verhalen, die aan intensiteit en verbeeldingskracht niet voor haar bekende werk onderdoen. De mensen die zij in hun dagelijkse levens beschrijft hunkeren allemaal naar intimiteit, maar vinden die niet zomaar bij de ander. Tegen de achtergrond van hun knusse interieurs en gewoontes steekt dit gemis tragisch af, en alleen de verbeelding biedt nog troost. Een gelukkig getrouwde man blijkt opeens over bijzondere gaven te beschikken; een jonge vrouw beloert op Marktplaats haar buren, en twee gepensioneerde zeebonken gaan zonder hun echtgenotes op zoek naar een verdwenen eiland. Hoe gezellig is het eigenlijk in deze tragikomische vertellingen?

Dit boek in de pers

Na haar romans waagt Marente de Moor zich nu aan verhalen, die aan intensiteit en verbeeldingskracht niet voor haar bekende werk onderdoen.  
OPZIJ  

Ik zou nu in de mij toegemeten ruimte het liefst alleen nog maar zinnen van De Moor willen citeren, want die lezen is een feest.  
VRIJ NEDERLAND  

De Moors verhalen staan in een klassieke traditie. Ze zijn vlekkeloos geschreven, humoristisch, stilistisch uitstekend - elke bladzijde heeft wel een parel van een zin.  
De Volkskrant  

Dat je het boek toch van begin tot eind leest met een goed gemoed komt door de scherpe stijl en subtiele composities van De Moor, die op virtuoze wijze om het drama heen kan schrijven [...] Als alle gezelligheid fictie is, dan kun je ’m maar beter zelf verzinnen – dat is feitelijk de les van de hele bundel, en eigenlijk van de hele literatuur.  
NRC  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • korte verhalen over het dagelijkse leven
  • korte verhalen over de condition humaine

Details:

Auteur(s)Marente de Moor
UitgeverijQuerido
ISBN9789021458885
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's158
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1025 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten