Geborgen bladzijden-   eReader eBook

• eBook

€ 11,99

Direct downloaden

Geborgen bladzijden is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Anne Frank schreef haar wereldberoemde dagboek in Amsterdam, maar zij was natuurlijk niet de enige die een dagboek bijhield tijdens de Tweede Wereldoorlog: in heel Europa waren er jongeren die hun dromen en angsten aan het papier toevertrouwden. Alexandra Zapruder bracht veertien van deze ontroerende en indrukwekkende dagboeken van schrijvers tussen de 12 en 22 jaar bijeen: van Elisabeth Kaufmann uit Parijs, Mozes Flinker uit Brussel, Elsa Binder uit Stanislawów, Klaus Langer uit Essen en een aantal jongeren uit de getto’s van Vilnius, Lódz en Theresienstadt. Enkelen van deze dagboekschrijvers hebben de oorlog overleefd. Hun dagboeken geven een nieuw inzicht in het leven van kinderen gedurende de oorlogsjaren.

Dit boek in de pers

Het dagboek van Anne Frank heeft wereldfaam verworven, maar Geborgen bladzijden laat zien dat er nog meer jongeren waren die hartverscheurend onder woorden brachten wat ze tijdens de Tweede Wereldoorlog meemaakten. Dit boek is een monument voor alle oorlogskinderen.  
JESSICA DURLACHER  

Details:

UitgeverijQuerido
Vertaler(s)Paul Heijman, Natalie Koch, Sylvie Hoyinck
ISBN9789021401591
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's541
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1411 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten