Een Storm Van Zwaarden / 3B Bloed En Goud-   eReader eBook

George R.R. Martin • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

De laatste bestelling was 1 dag geleden.

Een Storm Van Zwaarden / 3B Bloed En Goud is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud


George R. R. Martin, Game of Thrones 4 - Storm van Zwaarden - Bloed en Goud
In het vierde televisieseizoen van Game of Thrones is naast Peter Dinklage (Tyrion) en Carice van Houten (Melisandre) ook een glansrol weggelegd voor Michiel Huisman als Daario Naharis, een nieuwe bondgenoot van Daenerys.

Onverminderd geselen kleine en grote veldslagen het continent Westeros. Het Huis Lannister heeft zijn greep op de IJzeren Troon verstevigd, maar het zwarte schaap van de familie, Tyrion Lannister, verzet zich in stilte tegen zijn zuster, die zowel zijn vader als zijn verwende neef manipuleert. Robb Stark heeft andere problemen. Hij is gedwongen zijn jonge koninkrijk te verdedigen tegen de plunderingen van de verraderlijke Grauwvreugd-clan, die het noorden wil opeisen.

Ook Jon Sneeuw staat voor een moeilijke keuze: vertrekken van de Muur of het hoofd bieden aan de strijdmacht die aan de andere kant optrekt? Een continent verderop nemen de krachten van Daenerys Stormgeboren en haar draken met de dag toe.

Dit boek in de pers

Fantasy is nooit teruggeschrikt voor grandeur, maar het duizelingwekkende bereik van dit epos heeft andere auteurs doen hoofdschudden.  
The Guardian  

Martin vangt in zijn imaginaire wereld de hele bedwelmende complexiteit van de Rozenoorlogen of het keizerlijke Rome... een van de groten van de fantasy.  
SFX  

Perfecte mengeling van avontuur, intriges, verraad, magie en spanning. Knap geschreven, knap geplot en nog beter gedoseerd.  
HOLLAND SF  

Details:

Auteur(s)George R.R. Martin
UitgeverijLuitingh Fantasy
Vertaler(s)Renée Vink
ISBN9789024563982
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's604
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte2534 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieGame of Thrones
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten