Een perfect leven-   eReader eBook

Danielle Steel • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

De laatste bestelling was 5 dagen geleden.

Een perfect leven is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Het leven van tv-ster Blaise verandert totaal als haar blinde dochter vanwege een ernstige ziekte weer thuis komt wonen. En dat is nog maar het begin van een reeks problemen. Kan Blaise er nog bovenop komen?

‘Dit is een van haar beste verhalen ooit!’ Goodreads

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Blaise McCarthy is 47 en heeft een succesvolle carrière als nieuwsanker. Ze is mooi, intelligent, rijk en leidt het perfecte jetsetleven waar iedereen van droomt. Maar de glitter en glamour kent ook een keerzijde die niemand ooit te zien krijgt.

Geen enkel huwelijk bleek bestand tegen haar drukke leven. En wanneer haar dochter Salima blind wordt, kan ze de zorg voor haar niet combineren met haar carrière. Ondanks haar liefde voor Salima gaat Blaise rigoureus voor haar eigen leven. En dan verschijnt er een jongere rivale op het toneel die aast op Blaises positie. Ze moet een professionele strijd aangaan, en ook in haar privéleven verandert met de komst van een nieuwe verzorger voor Salima alles. Het verhaal eindigt met een complete verrassing, die Blaises leven helemaal overhoop haalt. Danielle Steel doet met 'Een perfect leven' waarvoor ze zo gekend is: een boek schrijven dat leest als een trein. Ik heb het boek echt verslonden, pagina na pagina, om op het einde verrast te worden door de ontknoping. De façade van roem en succes waarachter Blaise zich kan verschuilen, brokkelt beetje bij beetje af. Wat uiteindelijk overblijft, is de realiteit. Een inspirerend en hoopvol verhaal over hoe mooi een écht leven kan zijn.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • romans over blindheid
  • lekker leesvoer

Details:

Auteur(s)Danielle Steel
UitgeverijLuitingh-Sijthoff
Vertaler(s)Marcella Houweling
ISBN9789024566686
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's233
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte536 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten